Ειδήσεις

Κρυφές αλήθειες πέμπτης γενιάς – Του Σεραφείμ Δ. Μπαζάνη (Συγγραφέα – Ερευνητή)


Ο κόσμος βρίσκεται σε μία χαοτική κατάσταση. Η ολοκλήρωση ενός σχεδίου πλησιάζει από ισχυρά τα κέντρα εξουσίας, που επωφελούνται κυριαρχικά όσο η αδράνεια και η άγνοια κρατούν κλειστή την ομπρέλα της άμυνας. Οι συντονισμένες ενέργειες των μεγάλων και εκσυγχρονισμένων  κρατών, (που για άλλο σκοπό δημιουργούν νέες τεχνολογίες και για άλλο λόγο κατασκευάζονται για να εξυπηρετούνε αυτές), αρχίζει να γεννά πολλά ερωτηματικά.

mpazanis

Ένα από αυτά τα τεχνολογικά μέσα είναι και το καταιγιστικό δίκτυο 5G, το οποίο είναι μια τεραστίων διαστάσεων ψηφιακή σύνδεση των πραγμάτων ή αλλιώς το ιντερνέτ των πραγμάτων. Πολλοί δεν το έχουν αντιληφθεί, αλλά το δίκτυο αυτό μας περικυκλώνει επικίνδυνα και αναπτύσσεται τόσο γρήγορα, που ήδη άρχισε να κυριαρχεί στην ψηφιακή μας επικοινωνία με αναβαθμίσεις 5ης γενιάς. Μέσω αυτού του νέου είδους επικοινωνίας ερχόμαστε σε επαφή, όχι μόνο με φυσικά πρόσωπα, με ταχύτητες που τώρα φαντάζουν εξωπραγματικές, αλλά και με αντικείμενα, όπως με συσκευές του λεγόμενου «έξυπνου» σπιτιού, με το «έξυπνο» αυτοκίνητό μας και φυσικά, με το «έξυπνο» κινητό μας.

Αυτού του είδους η «εξυπνάδα» προωθείται ως κάτι πρωτοποριακό και καλό για την εύκολη και άνετη ζωή της ανθρωπότητας, ώστε να το αναμένουν με μεγαλύτερη προσμονή οι ψηφιακοί καταναλωτές. Κανείς όμως δεν μας λέει, σε τι είδους ακτινοβολία θα εκτίθεται ο καθένας από εμάς με τη χρήση του και ποιες συχνότητες θα σκοτώνουν το σώμα μας. Διότι αποδεδειγμένα, αυτές τις συχνότητες επικοινωνιών που ήδη χρησιμοποιούνται στον στρατό, προκαλούν ζημιά στους ζωντανούς οργανισμούς, όχι μόνο στους ανθρώπους, αλλά στα φυτά και τα ζώα, αλλάζοντας την κυτταρική τους δομή. Κάτι παραπλήσιο με αυτό που κάνει η ακτινοβολία του φούρνου μικροκυμάτων στη δομή των τροφίμων.

Πέρα από την ακτινοβολία και τις επικίνδυνες συχνότητες, ο στρατός χρησιμοποιεί αυτό το δίκτυο νέας γενιάς, για να αναπτύξει θανατηφόρα όπλα ψηφιακής τεχνολογίας, που θα χρησιμοποιούνται είτε για παρακολούθηση, είτε για καταστολή κι επίθεση.

Τίποτα δε θα μένει κρυφό ή ιδιωτικό. Ακόμα και μέσα από τους τοίχους μπορεί να σε δει το 5G και να σε ακινητοποιήσει, χρησιμοποιώντας επιθετικά drones ή ακόμα και θανατηφόρες συχνότητες πάνω στο σώμα σου, αν σε θεωρήσει απειλή! Προσοχή.

Προηγούμενο άρθρο Λειτουργία τμήματος Βambini (4-7 ετών) στην ΚΒΑ
Επόμενο άρθρο Δοκιμαστική ενεργοποίηση σειρήνων συναγερμού