Ειδήσεις

Κώστας Τσιάρας: Να «ποντάρουμε» στο ιδιωτικό σκέλος της οικονομίας για την έξοδο από την κρίση


Τον ισχυρισμό του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών ότι η κυβέρνηση συνειδητά επέλεξε να υπερφορολογήσει τη μεσαία τάξη κλήθηκε να σχολιάσει ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Γιάννα Παπαδάκου και τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.

«Η κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται ότι αν δεν υπάρχει η μεσαία τάξη, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, και βεβαίως το έντιμο εκείνο κομμάτι των συνεπών ελευθέρων επαγγελματιών, δεν θα υπάρχουν φορολογικά έσοδα και θα καταρρεύσει ολόκληρη η κοινωνική πολιτική.

«Η ευημερία των αριθμών που επικαλείται ο κ. Τσίπρας διαψεύδεται από την ίδια την πραγματικότητα» επεσήμανε ο κ. Τσιάρας και υπογράμμισε ότι κατά την περίοδο διακυβέρνησης των κκ Τσίπρα – Καμμένου «έχουν μεγιστοποιηθεί οι ελαστικές μορφές εργασίας και έχει γιγαντωθεί η γενιά των 360 ευρώ».

«Θα σπάσουμε τον φαύλο κύκλο της ύφεσης και της κρίσης όταν η επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα στραφεί προς την επιχειρηματικότητα και την ιδιωτική πρωτοβουλία. Μόνο εκεί μπορούμε να “ποντάρουμε” για να έρθει μια καλύτερη μέρα για την ελληνική οικονομία και τους Έλληνες πολίτες» είπε ο γαλάζιος Γραμματέας, ο οποίος υπενθύμισε τις προτάσεις του Προέδρου της ΝΔ για μείωση του ΕΝΦΙΑ σε όλους τους πολίτες και τη μείωση των φορολογικών συντελεστών.

Προηγούμενο άρθρο Εβδομαδιαίο πρόγραμμα ΚΑΜ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Στην 1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας ο Περιφερειάρχης