Ειδήσεις

Κώστας Τσιάρας: Οι Καρδιτσιώτες δικαιούμαστε να είμαστε πολύ περήφανοι


Με αφορμή την ανακοίνωση των Βάσεων των Πανελληνίων Εισαγωγικών Εξετάσεων στα Πανεπιστήμια και τα ΑΤΕΙ, ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με την φετινή ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, οι Καρδιτσιώτες δικαιούμαστε να είμαστε πολύ περήφανοι και ακόμα περισσότερο αισιόδοξοι.

Οιυποψήφιοι  του νομούς μας που πλέον κρατούν στα χέρια τους το πολυπόθητο διαβατήριο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Συγχαρητήρια που κατάφεραν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην σκληρή δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων και να πλημυρίσουν με αισθήματα χαράς και περηφάνιας τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς τους,που στάθηκαν αρωγοί στην μεγάλη τους προσπάθεια.

Σε όλους όσοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις φετινές Εξετάσεις, εύχομαι ένα όμορφο και δημιουργικό ταξίδι στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αλλά και όσοι δεν κέρδισαν αυτή τη χρονιά τη μάχη των Πανελληνίων, είμαι σίγουρος ότι δεν θα παραδώσουν τα όπλα και με ακόμα σκληρότερη δουλειά θα κυνηγήσουνξανά με αυτοπεποίθηση τα όνειρά τους».

 

Προηγούμενο άρθρο Μεταπτυχιακό στη διαχείριση αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών
Επόμενο άρθρο ΠΑΜΕ: Όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στη ΔΕΘ