Ειδήσεις

Κώστας Τσιάρας: Ο νομός Καρδίτσας διεκδικεί τον ρόλο του στα κέντρα των αποφάσεων


Μεγάλες συγκεντρώσεις στους Σοφάδες και τον Παλαμά πραγματοποίησετην Τρίτη και την Τετάρτη,αντίστοιχα,ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, ο οποίος μίλησε για το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών και την ανάγκη να προκύψει μια σταθερή κυβέρνηση από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

«Το βράδυ της Κυριακής δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία. Το μήνυμα πρέπει να είναι καθαρό. Η Ελλάδα πρέπει να έχει μια ισχυρή κυβέρνηση η οποία θα εξασφαλίσει την πολιτική σταθερότητα, που θα επιτρέψει στην οικονομία να αναπτυχθεί, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας για τους Έλληνες πολίτες»είπε ο Κώστας Τσιάρας. Παράλληλα,  κάλεσε τους πολίτες να ισχυροποιήσουν με την ψήφο τους τη Νέα Δημοκρατία προκειμένου η Καρδίτσα να διεκδικήσει με αξιώσεις τον ρόλο που της αναλογεί την επομένη των εκλογών.«Δίνουμε μαζί τη μάχη, από την πρώτη γραμμή, για να ανακτήσει ο νομός Καρδίτσας τον ρόλο που του αναλογεί. Προκειμένου να έχει λόγο και ρόλο στα κέντρα των αποφάσεων», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ανέπτυξε με αναλυτικό τρόπο το τρίπτυχο των βασικών προτεραιοτήτων της Νέας Δημοκρατίας. «Η μείωση των φόρων, και η δημιουργία νεών και καλά αμειβομένων θέσεων εργασίας είναι τα «συστατικά» της ισχυρής ανάπτυξης. Είναι η συνταγή που προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να ξαναφτιάξουμε μια αυτοδύναμη, φωτεινή Ελλάδα» είπε ο Καρδιτσιώτης πολιτικός.

Το προηγούμενο διήμερο, ο Κώστας Τσιάραςείχε επισκεφτεί, επίσης,  το Μάρκο, τους Γοργοβίτες, τους Αγίους Θεοδώρους, το Παλαιοκλήσι, το Αρτεσιανό και την Καρδιτσομαγούλα,όπου μίλησε αναλυτικά για το αγροτικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.Επικεντρώθηκε, μάλιστα, στο ζήτημα της ανεξέλεγκτηςαύξησης του κόστους παραγωγής τα τελευταία χρόνια. «Υψηλοί φόροι, έλλειψη χρηματοδότησης και αδυναμία πρόσβασης τις διεθνείς αγορές, δυσχεραίνουν καθημερινά την αναζήτηση του αγροτικού εισοδήματος» είπε χαρακτηριστικά και μίλησε για μια νέα κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει η γεωργική οικονομία του τόπου. «Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας αγωνίζονται να κρατήσουν ζωντανό τον αγροδιατροφικό τομέα απέναντι σε τεράστιες δυσκολίες. Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίαςγια μείωση της φορολογίας και για την επιμόρφωση των νεών αγροτών  θα ανοίξεινέους, καθαρούς διαδρόμους για την διείσδυση της αγροτικής μας παραγωγής στις διεθνείς αγορές, αυξάνοντας το αγροτικό οικογενειακό εισόδημα» είπε κλείνοντας ο πρώην Υπουργός.

 

Προηγούμενο άρθρο Στην τελική ευθεία το 11ο Παγκόσμιο συνέδριο και αντάμωμα Θεσσαλών
Επόμενο άρθρο Εχθροί και ασθένειες σε καλλιέργειες με ντομάτα θερμοκηπίου