Κ. Αγοραστός – Β. Τσιάκος Μουζάκι: Κρίσιμες για την Θεσσαλία οι εκλογές


 

«Με την ψήφο τους οι Θεσσαλοί έχουν την δύναμη να διεκδικήσουν από την κεντρική εξουσία να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα στην περιφέρεια»

Στην πόλη του Μουζακίου βρέθηκε χθες το πρωί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο και υποφηφίους περιφερειακούς συμβούλους.

Περιόδευαν στην λαϊκή αγορά του Μουζακίου και άκουσαν από τους πολίτες τις προτάσεις αλλά και τους προβληματισμούς τους για μια σειρά ζητήματα. Ο κ Κ. Αγοραστός και ο κ Β. Τσιάκος τόνισαν την κρισιμότητα των εκλογών του Νοεμβρίου και την αναγκαιότητα οι Θεσσαλοί «να εκλέξουν περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχες ικανούς και ελεύθερους να διεκδικούν από την κεντρική εξουσία και να χαράσσουν «κόκκινες γραμμές».

Οι κ. Κ. Αγοραστός και Β. Τσιάκος τόνισαν ότι ο συνδυασμός «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» «έχει στο πρόγραμμά του λύσεις, έργα, δράσεις για την Θεσσαλία και ειδικότερα το νομό Καρδίτσας με βαρύτητα την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Γι’ αυτό οι Θεσσαλοί εμπιστεύονται και δυναμώνουν τη «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών», επισήμαναν.

Ο κ. Κ. Αγοραστός και ο κ. Τσιάκος τόνισαν ότι «με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου οι Θεσσαλοί έχουν την δύναμη στο χέρι τους να διεκδικήσουν από την κεντρική εξουσία να προχωρήσουν το ταχύτερο τα μεγάλα έργα. Να διεκδικήσουμε τη συνέχιση των έργων στον Αχελώο, τη συνέχιση της Ε-65, τη χρηματοδότηση των μεγάλων αρδευτικών έργων που έχει ο τόπος μας», είπαν χαρακτηριστικά και πρόσθεσαν:

«Να διεκδικήσουμε τους θεσμοθετημένους πόρους στην αυτοδιοίκηση καθώς  η κεντρική εξουσία σχεδιάζει  να υφαρπάξει πάνω από 3 δις ευρώ από τους θεσμοθετημένους πόρους της αυτοδιοίκησης την τριετία 2011-2013.

Να διεκδικήσουμε το δικαίωμα των Θεσσαλών στη μόρφωση και τις ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στον τόπο μας. Το δικαίωμα στην εργασία και την ζωή με αξιοπρέπεια. Το δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον και την ποιότητα ζωής.

Θέλουμε τον Θεσσαλό να είναι υπερήφανος στον τόπο μας. Να μπορεί να δημιουργεί και να προκόβει, να αξιοποιεί τις δυνατότητές του αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.

Οι κ. Αγοραστός και Τσιάκος ενημέρωσαν τους πολίτες για τις δυνατότητες της νέας αιρετής περιφέρειας σημειώνοντας ότι «μια αιρετή περιφέρεια που σχεδιάζει σωστά και αξιοποιεί τους πόρους της περιοχής μας, μπορεί να δώσει απάντηση σε πολλά από τα σημερινά προβλήματα».

Προηγούμενο άρθρο Συμμαχία υπερ των πολιτών Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Αυτοδιοικητικές εκλογές