Κ. Παπαλός: Αύριο ψηφίζουμε όλοι «Δυνατή Καρδίτσα»


  «Συνδυασμός εμπειρίας, αξιοσύνης, γνώσης και προσφοράς»

Με μαζικές συγκεντρώσεις σε Άγιο Θεόδωρο, Σταυρό, Πτελοπούλα και Μέλισσα ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Δήμαρχος

Την αποφασιστικότητά του να μετατρέψει το Δήμο Καρδίτσας από κομπάρσο που είναι σήμερα, σε πρωταγωνιστή των μελλοντικών εξελίξεων στο νομό Καρδίτσας, εξέφρασε στους κατοίκους του Αγ. Θεόδωρου, του Σταυρού, της Πτελοπούλας και της Μέλισσας ο Κώστας Παπαλός.

Σε μαζικές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα εν λόγω Δημοτικά Διαμερίσματα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας επισήμανε ότι ο συνδυασμός του «Δυνατή Καρδίτσα» κατά το 1/3 απαρτίζεται από έμπειρα και δοκιμασμένα στελέχη στην αυτοδιοίκηση και κατά τα 2/3 από νέους, δραστήριους ανθρώπους, με επιστημονικές γνώσεις σε πολλούς κοινωνικούς, ή επαγγελματικούς τομείς και μεγάλη όρεξη για προσφορά στον τόπο τους.

«Ο συνδυασμός αυτός, αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα της αναμορφωτικής προσπάθειας που θα ξεκινήσω αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Καρδίτσας, εφόσον ο λαός μου εμπιστευθεί την διοίκηση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα οκτώ χρόνια της θητείας του ως Δήμαρχος Κάμπου, ο κ. Παπαλός επισήμανε: «με μεθοδική δουλειά καταφέραμε να αξιοποιήσουμε πλήρως διαθέσιμα χρηματοδοτικά προγράμματα και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση καινοτόμων έργων με υπερτοπικό χαρακτήρα (Ενεργειακή Εταιρεία, φωτοβολταϊκά πάρκα, δωρεάν ίντερνετ, αεροδρόμιο Μυρίνης)! Μέχρι πρότινος κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι ένας τόσο μικρός επαρχιακός Δήμος έχει αυτές τις δυνατότητες… Εμείς όμως πετύχαμε το ακατόρθωτο και αυτό το επίτευγμα έκανε τον γύρο της Ελλάδος».

Ο Κώστας Παπαλός δήλωσε κατηγορηματικά ότι ανάλογης, ή και μεγαλύτερης σπουδαιότητας δράσεις θα πραγματοποιηθούν και στον «Καλλικράτειο» Δήμο Καρδίτσας, αφού όπως είπε «είμαι βέβαιος ότι οι δημότες θα υπερψηφίσουν αύριο την παράταξη της «Δυνατής Καρδίτσας».

Σημειώνεται ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος έγινε αποδέκτης θερμών εκδηλώσεων από τους κατοίκους της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Μέλισσας, όπου και ολοκλήρωσε τη νικηφόρα προεκλογική του εκστρατεία.

Προηγούμενο άρθρο Με μεγαλειώδη συγκέντρωση έκλεισε τον προεκλογικό του αγώνα ο κ. Χρ. Τέγος
Επόμενο άρθρο Περί Εκλογών και εκλογίκευσης