Κ. Παπαλός: Ζητάμε ανανέωση της εμπιστοσύνης σας διότι έχουμε την εμπειρία να οδηγήσουμε το Δήμο στην ανάπτυξη


«Ο Δήμος Καρδίτσας γλίτωσε τη χρεοκοπία και αποκατέστησε τη χαμένη φερεγγυότητα και αξιοπιστία του με τη «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» στη Διοίκηση… Άρα το σχέδιό της αποτελεί αυτή τη στιγμή μια δοκιμασμένη, επιτυχημένη «συνταγή» που εγγυάται την ανάκαμψη του Δήμου».

Τα παραπάνω επισήμανε ο Δήμαρχος Καρδίτσας και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Παπαλός στη διάρκεια νέων επισκέψεων που πραγματοποίησε στη συνοικία Καμινάδων της Καρδίτσας, στην Καρδιτσομάγουλα, στο Σύλλογο Μονογονεϊκών Οικογενειών, στο κεντρικό ΚΑΠΗ και στο ΚΑΠΗ Λαχανά.

Πλαισιωμένος όπως πάντα από υποψήφιους/ες δημοτικούς συμβούλους, ο κ. Παπαλός ανέπτυξε στις συνδημότισσες και στους συνδημότες του την ισχυρή επιχειρηματολογία του συνδυασμού του «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» για επανεκλογή του στη Διοίκηση του Δήμου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς παλέψαμε σε πολύ δύσκολους καιρούς και «βγάλαμε το κάρο από τη λάσπη»… Εμείς έχουμε την εμπειρία, αποδεδειγμένα το σωστό σχέδιο, αλλά και μελετημένο πρόγραμμα για να οδηγήσουμε την επόμενη πενταετία το Δήμο Καρδίτσας στο δρόμο της ανάπτυξης».

Ο κ. Παπαλός συνέχισε λέγοντας:

«Δουλέψαμε σκληρά, ώρες ατέλειωτες… Κάναμε αιματηρή οικονομία και αμέτρητα χιλιόμετρα για να ασκήσουμε πιέσεις στην κεντρική εξουσία και στα διάφορα κέντρα λήψης αποφάσεων. Αναζητήσαμε παντού χρηματοδοτήσεις και αξιοποιήσαμε όποιους πόρους υπήρχαν διαθέσιμοι από Ευρωπαϊκά και κρατικά προγράμματα! Χαθήκαμε από τον κόσμο για να βρούμε και να δώσουμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των συνδημοτών μας, αλλά ο μεγάλος σκοπός τελικά επιτεύχθηκε! Αποδείξαμε σε αυτούς που μας είχαν τότε ξεγραμμένους μαζί με το Δήμο Καρδίτσας, ότι με στενή συνεργασία της Διοίκησης με όλες τις Υπηρεσίες και τους εργαζόμενους, με κοινωνική αλληλεγγύη και συστηματική δουλειά, ο Δήμος μας μπορεί να σταθεί στα δικά του πόδια και να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο».

Ο κ. Παπαλός χαρακτήρισε τη νέα αυτοδιοικητική θητεία της «ΔΥΝΑΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» εάν επανεκλεγεί στη Διοίκηση του Δήμου, «περίοδο έργων ανάπτυξης για την περιοχή μας» καθώς όπως υπογράμμισε: «Αιχμή του δόρατος της νέας πενταετίας θα είναι για μας η πλήρη αξιοποίηση του νέου ΕΣΠΑ (ΣΕΣ) με βάση συγκεκριμένο, ρεαλιστικό και στοχευμένο πρόγραμμα το οποίο έχει ήδη δημοσιοποιηθεί και το γνωρίζουν όλοι οι δημότες».

Στο Σύλλογο Μονογονεϊκών Οικογενειών

Την αταλάντευτη στήριξή του στο Σύλλογο Μονογονεϊκών Οικογενειών νομού Καρδίτσας εξέφρασε ο Δήμαρχος Καρδίτσας και εκ νέου υποψήφιος, Κώστας Παπαλός, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με το προεδρείο και μέλη του.

Ο κ. Παπαλός συνεπικουρούμενος από υποψήφιους/ες του Συνδυασμού του, επισήμανε ότι η «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» ως νέα Διοίκηση του Δήμου θα προχωρήσει σε σειρά υποστηρικτικών δράσεων για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως άλλωστε έκανε – πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας – και το προηγούμενο διάστημα ως Δημοτική Αρχή.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Συλλόγου κα Σοφία Σπάνια εξήρε το «αθόρυβο» κοινωνικό έργο που έχει επιτελέσει ο Δήμαρχος κ. Παπαλός, υπογραμμίζοντας πως έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα των μονογονεϊκών οικογενειών και στάθηκε αρωγός σε όλες τις προσπάθειες επίλυσής τους. Επίσης τόνισε ότι σημαντική πράξη για το Σύλλογο αποτέλεσε η προσφορά χώρου για την στέγασή του στο ισόγειο του Δημοτικού Ωδείου.

Στα ΚΑΠΗ

Εξάλλου, ο κ. Παπαλός, συνοδευόμενος από υποψήφιους/ες του Συνδυασμού του «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ», επισκέφθηκε το κεντρικό ΚΑΠΗ και το ΚΑΠΗ Λαχανά, όπου συνομίλησε με τους εκπροσώπους της τρίτης ηλικίας για ζητήματα που τους αφορούν.

Ο κ. Παπαλός δήλωσε ότι βρίσκεται δίπλα τους και ότι είναι πάντα πρόθυμος, ανά πάσα στιγμή, να συμπαρασταθεί σε οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί.

Όπως είπε «οι ηλικιωμένοι χρειάζονται συνέχεια τη φροντίδα της κοινωνίας μας και προς αυτή την κατεύθυνση η «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ», ως Διοίκηση του Δήμου, παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες, προσφέρει σημαντικές υποστηρικτικές υπηρεσίες! Το ίδιο θα κάνει και την επόμενη πενταετία μετά την προσδοκώμενη επανεκλογή της. Άλλωστε θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες μέσω του νέου ΕΣΠΑ(ΣΕΣ) 2014-2020 για χρηματοδότηση σχετικών δράσεων, ή προγραμμάτων και ο Δήμος είναι πλέον έτοιμος για δυναμική διεκδίκηση πόρων από την κεντρική εξουσία».

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 16/5/2014 το βράδυ και ώρα 9μ.μ. ο Δήμαρχος Καρδίτσας και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Παπαλός, θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

”ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ”

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Β. Τσιάκος: Δημιουργούμε την Καρδίτσα της ελπίδας και της προοπτικής
Επόμενο άρθρο Το 19ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας στο Μαυρομμάτι