Ειδήσεις

Κ. Παπαλός: Με τη στήριξη και συνεργασία σας θα ξαναζωντανέψουμε τα χωριά μας!!!


Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι νέες επισκέψεις του δημοτικούσυνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» σε χωριά του Δήμου μας, μεεπικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Παπαλό.
Στον Άγιο Θεόδωρο, στον Σταυρό και στον Πρόδρομο όπου έγινανσυγκεντρώσεις, η υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι ήταν πολύ ζεστήστα πρόσωπα τόσο του κ. Παπαλού, όσο και των υποψηφίων συμβούλωνπου τον συνόδευαν.
Το χαρακτηριστικό στο ξεκίνημα των περιοδειών της «ΔΥΝΑΤΗΣΚΑΡΔΙΤΣΑΣ», είναι η μεγάλη ανταπόκριση συνδημοτισσών και συνδημοτώνστο κάλεσμά της να στηρίξουν μαζικά τη νέα κίνηση διεκδίκησης της διοίκησης του Δήμου Καρδίτσας στις εκλογές της 26ης Μαΐου.
Του λόγου το αληθές αποδεικνύεται από τη δυναμική παρουσία, αλλά καιαπό τις πολλές απόψεις και προτάσεις που κατατίθενται στις συζητήσειςενώπιον του υποψήφιου Δημάρχου και των υποψήφιων συμβούλων του.
Βασικά αιτήματα είναι:
– Η αναζωογόνηση της υπαίθρου με την υλοποίηση έργων καιαναπτυξιακών δράσεων στον αγροτικό τομέα.
– Η αύξηση των δημοτικών παρεμβάσεων βελτίωσης της ποιότηταςζωής στις τοπικές κοινότητες του Δήμου.
– Η περιποίηση και ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων και πλατειών.
– Η εκτέλεση έργων αγροτικής οδοποιίας και επέκταση τουεξηλεκτρισμού των καλλιεργειών.
– Η συμβουλευτική υποστήριξη των αγροτών σε θέματα αξιοποίησηςΕυρωπαϊκών προγραμμάτων, κρατικών χρηματοδοτήσεων και νέωνεπιστημονικών παραγωγικών μεθόδων.
– Η διεκδίκηση ειδικών κινήτρων για παραμονή των νέων παιδιώνστον τόπο μας και η μείωση του μεταναστευτικού ρεύματος τωντελευταίων ετών.
Το γεγονός ότι όλες αυτές οι επιδιώξεις προβλέπονται ρητά στοολοκληρωμένο και πολλαπλώς μελετημένο πρόγραμμα διοίκησης της «ΔΥΝΑΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» για την επόμενη τετραετία, έχει πολύ θετικήεπίδραση στον κόσμο, ο οποίος μέρα με την ημέρα δείχνει ολοένα καιεντονότερη διάθεση ενίσχυσης της προσπάθειας του κ. Παπαλού και τωνσυνοδοιπόρων του.
Ο ίδιος πάντως διατηρεί χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις του με τους πολίτες, δείγμα της πολιτικής σεμνότητας που πάντα τον χαρακτήριζε σεόλες τις εκλογικές αναμετρήσεις όπου συμμετείχε κατά το παρελθόν, μα καιστην διάρκεια της προηγούμενης θητείας του ως Δημάρχου Καρδίτσας τηνπερίοδο 2010 – 2014.
Δείχνει ωστόσο και την αποφασιστικότητά του για το μέλλον, δηλώνονταςμε έμφαση ότι η σημερινή απαράδεκτη στασιμότητα θα τερματιστεί μόλιςεπανεκλεγεί Δήμαρχος και πως με την στήριξη και συνεργασία πολιτών καιτοπικών φορέων, η «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» θα ξαναζωντανέψει τα χωριά καιθα δώσει νέα πνοή δημιουργίας στο Δήμο.
Να σημειωθεί ότι, λόγω των πολλών θερμών εκδηλώσεων των πολιτών,στις τάξεις του συνδυασμού του κ. Παπαλού επικρατεί ιδιαίτερη αισιοδοξίαγια επίτευξη μεγάλης νίκης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και αλλαγήεποχής στον Δήμο Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Η Θεσσαλία γιορτάζει την ημέρα της Ευρώπης
Επόμενο άρθρο Ημερίδα με θέμα Ενδυνάμωση γυναικών και είσοδος στην αγορά εργασίας