Κ. Τσιάρας : Η Ν.Δ. μπορεί να ξαναγίνει κυρίαρχη πολιτική δύναμη


Θέση για τις εσωκομματικές εξελίξεις στην Νέα Δημοκρατία πηρέ ο Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας,  κ. Κώστας Τσιάρας, φιλοξενούμενος το μεσημέρι στην εκπομπή «ΕΡΤ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» με τους δημοσιογράφους Σταυρούλα Χριστοφιλέα και τον Θάνο Σιαφάκα και το απόγευμα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την εκπομπή «NEWSROOM» με τη Μαρία Αναστασοπούλου και τον Νίκο Ανδρίτσο.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο κ. Τσιάρας  τόνισε  πως η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο και ιστορικό κόμμα. Ωστόσο,  μετά και από αυτή τη δεύτερη ήττα σε εθνικές εκλογές θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει την πολιτική της ταυτότητα και  να ξαναβρεί την επαφή της σχέση της με την κοινωνία. Η εκλογή νέου αρχηγού είναι μια διαδικασία, που είναι σε θέση να δημιουργήσει νέα δεδομένα και να δώσει μια άλλη ώθηση σε αυτήν την διαδικασία, η οποία μπορεί να την καταστήσει ξανά αξιόπιστη κυβερνητική εναλλακτική.

Η Νέα Δημοκρατία, υπήρξε πάντα η παράταξη των μεγάλων εθνικών ιστορικών επίλογων, και παρά την ήττα έδειξε αντοχές και κράτησε την απήχηση της σε ένα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας. Μέσα από μια δημοκρατική εσωκομματική διαδικασία, ανοικτή προς την κοινωνία και με την συμμετοχή των πολιτών, μπορεί να κάνει βήματα μπροστά, ώστε να ανακτήσει ξανά το ρόλο της ως πρωταγωνίστρια και να αναδειχτεί κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην ελληνική πολιτική σκηνή.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αγιασμός στο «Σπίτι Αγάπης» από τον Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεο
Επόμενο άρθρο Τα 61 χωριά του Νομού Καρδίτσας που δικαιούνται το επίδομα των 600 ευρώ