Κ. Τσιάρας: «Να απομονωθούν οι δυνάμεις του λαϊκισμού.»


Με τον ίδιο τρόπο, όσον αφορά την δυναμική παρουσία των πολιτών στις ομιλίες του κ. Τσιάρα, έκλεισε χθες στον Παλαμά η προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των εκλογών της προσεχούς Κυριακής, μπροστά σε ένα πλήθος κόσμου.

 

Ο κ. Τσιάρας υπογράμμισε για μια ακόμα φόρα, πως οι  εκλογές της 6ης Μαΐου είναι οι πιο σημαντικές της μεταπολεμικής περιόδου. Πως, το διακύβευμα αυτών των εκλογών  είναι η πολιτική σταθερότητα, το αναγκαίο πλαίσιο για να ξεπεράσουμε τα σημερινά αδιέξοδα και να πετύχουμε τη σωτηρία της Πατρίδας. Η χώρα, τόνισε, χρειάζεται μια κυβέρνηση ισχυρή , με συνεκτικό πρόγραμμα, που να «τρέξει» τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

 

Ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία, επεσήμανε ο Γραμματέας Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας, δεν έχουν κρυφή «ατζέντα», όπως είχαν  ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, με την εξαπάτηση του συνθήματος «λεφτά υπάρχουν». Δεσμευόμαστε για συγκεκριμένα μέτρα ανάπτυξης της οικονομίας, για κατάργηση των έκτακτων φόρων, για ιδιωτικοποιήσεις και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, για πάταξη της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας, για αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής.

 

Η οργή των πολιτών για την μεγάλη υποβάθμιση του βιοτικού του επιπέδου είναι κατανοητή, ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας. Αλλά ο  ελληνικός λαός θα πρέπει να ψηφίσει τελικά όχι με κριτήριο τον θυμό για το χτες, αλλά  με βάση την καλύτερη  προοπτική για το αύριο.  Να απομονωθούν οι δυνάμεις του λαϊκισμού. Όλοι εκείνοι, που πολύ θα ήθελαν μια Ελλάδα απομονωμένη, εκτός ευρωζώνης ή και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο την αβεβαιότητα και την αστάθεια. Ελάτε να αποδείξουμε, πως η Ελλάδα θα τα καταφέρει.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ολιγόλεπτη χαλαζόπτωση στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Παρέμβαση Ρόβλια για την αναισθησιολόγο του Νοσοκομείου - Η απόφαση απόσπασης είναι άκυρη και ανακαλείται άμεσα