Ειδήσεις

Κ. Χατζηδάκης από την Καρδίτσα : Η Ν.Δ. θέλει να δώσει στην χώρα την ελπίδα


Για λαϊκισμό και ψεύτικες υποσχέσεις κατηγόρησε την κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κωστής Χατζηδάκης από την Καρδίτσα όπου βρέθηκε, το πρωί της Κυριακής, ως επίσημος προσκεκλημένος της τοπικής ΝΟΔΕ στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Κιέριον».

Ο κ. Χατζηδάκης εστίασε στα όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά περί κατάργησης του μνημονίου, για την 13η σύνταξη, αλλά και για τη φορολογία των αγροτών.

Για τον αγροτικό κόσμο μάλιστα έκανε ειδική αναφορά  λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Οι αγρότες έχουν δει τον ίδιο των Πρωθυπουργό να μιλάει εναντίον των μέτρων που είχαμε υιοθετήσει όπως είναι για παράδειγμα η φορολογία 13%, ενώ ο ίδιος ετοιμάζεται να την πάει στο 26%».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του τόνισε πως «Η Νέα Δημοκρατία θέλει να δώσει στην χώρα την ελπίδα, αλλά την ελπίδα της αλήθειας και όχι του λαϊκισμού». Και κατέληξε με την εξής φράση : «Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο με τα ψέματα και το λαϊκισμό».

Προηγήθηκε η τοποθέτηση του Γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ., βουλευτή Καρδίτσας κ. Κώστα Τσιάρα που επικεντρώθηκε στο προσφυγικό πρόβλημα.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός και οι πρώην βουλευτές κ. Ασημίνα Σκόνδρα, Σπύρος Ταλιαδούρος και Μιχάλης Ταμήλος.

Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Σοφία Τόλια καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους.

 

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα για την ορθή χρήση των φυτοφαρμάκων
Επόμενο άρθρο Ερώτηση Τσιάρα για τις πληρωμές αγροτών και κτηνοτρόφων