Ειδήσεις

Λαθροθήρες επιτέθηκαν στον πρόεδρο της κυνηγετικής ομοσπονδίας Θεσσαλίας


Δολοφονική επίθεση από λαθροθήρες  δέχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, Ευάγγελος Μπαλατσός, στα γραφεία της Ομοσπονδίας στη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα που φέρονται να είναι μητέρα και γιος, μπήκαν στα γραφεία της ομοσπονδίας με σκοπό να μιλήσουν στον Πρόεδρο Κυνηγετικής Ομοσπονδίας με τον οποίο είχαν κλείσει ραντεβού.

Σύμφωνα με το ihunt.gr, πρόκειται για γνωστούς λαθροθήρες που έχουν πιαστεί κατ’ επανάληψη για λαθροθηρία και ζήτησαν τον λόγο από τον κ. Μπαλατσό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα τα δύο άτομα βγήκαν εκτός εαυτού με τον άντρα να προσπαθεί να επιτεθεί στον κ. Μπαλατσό και τη γυναίκα να του επιτίθεται τελικά με ένα ψαλίδι. Στο επεισόδιο επενέβησαν ο αντιπρόεδρος και η επιστημονική συνεργάτης της Ομοσπονδίας και τελικά τα δυο άτομα τράπηκαν σε φυγή.

Ο κ. Μπαλατσός από τραυματίστηκε στο δάχτυλο και αναμένεται να χειρουργηθεί.

Οι δύο δράστες  έχουν συλληφθεί αρκετές φορές για λαθροθηρία, κυρίως λαγού, με σκοπό το εμπόριο και ήταν γνωστή η δράση τους στους κυνηγούς της περιοχής αλλά και στους θηροφύλακες.

 

Προηγούμενο άρθρο Παρουσίαση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας στην Αθήνα
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση από τη Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλίας