Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στην Καρδίτσα – Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα πραγματοποιήθηκε η παρέλαση


Με κάθε επισημότητα και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην πόλη της Καρδίτσας, η παρέλαση με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, οι Καρδιτσιώτες κατέκλυσαν από νωρίς την οδό Καραϊσκάκη προκειμένου να παρακολουθήσουν την παρέλαση και να καμαρώσουν τα παιδιά τους.

Μαθητές, πρόσκοποι, οδηγοί, τμήματα της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων (στρατονόμοι, αερονόμοι, ναυτονόμοι), αλλά και η Ραδιολέσχη Καρδίτσας παρήλασαν σε άψογους σχηματισμούς και με εθνική υπερηφάνεια στέλνοντας το δικό τους μήνυμα. Δυναμικό και το παρών που έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Καρδίτσας.

Κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν υπήρξε και έτσι τη θέση του επισήμου μπροστά από την εξέδρα έλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος. Στα αξιοσημείωτα της ημέρας, οι βουλευτές κ. Σπ. Λάππας και Χρ. Κατσαβριά που παρακολούθησαν την παρέλαση όρθιοι και κάτω από την εξέδρα.

Νωρίτερα το πρωί, είχε προηγηθεί η επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Μετά το τέλος της δοξολογίας, εκφωνήθηκε ο Πανηγυρικός της ημέρας από την κ. Γεώργιο Καραγιάννη, φιλόλογο του 5ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στον προ του ηρώου πεσόντων χώρο και κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

Προηγούμενο άρθρο Θηλασμός και εργασία, ας το κάνουμε να πετύχει!
Επόμενο άρθρο Το Σωματείο ΑΜΕΑ Καρδίτσας συμμετέχει σε πανελλαδικό συλλαλητήριο