Μάγεψε η μουσικοχοροθεατρική παράσταση του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων


 

Η μικρή νεράιδα του χειμώνα κάθε χρόνο ήθελε να εγκαταλείπει τον ουρανό, να κατεβαίνει στη γη και να περνά τις Γιορτές των Χριστουγέννων παρέα με τους ανθρώπους. «Χριστούγεννα είναι να είσαι κοντά σε εκείνους που αγαπάς» ήταν ο τίτλος της μουσικοχοροθεατρικής παράστασης του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων. Mία παράσταση που με πολύ αγάπη και γιορτινή διάθεση ετοίμασαν τα παιδιά του χορευτικού τμήματος του συλλόγου με τη δασκάλα τους Κική Μαυρουδή.

Ένα παραμυθένιο σκηνικό, που σχεδίασε η συνεργάτης του Συλλόγου Καραδήμου Ειρήνη, φιλοξένησε το Πνεύμα των Χριστουγέννων, τις φασαριόζες νεράιδες του χειμώνα, τα παραπονιάρικα αστεράκια, τους χαρούμενους τάρανδους, τα μεταξένια συννεφάκια. Περισσότεροι από 100 μαθητές του Συλλόγου ταξίδεψαν, συγκίνησαν  και μάγεψαν το κοινό. Ένα κοινό που πραγματικά καταχειροκρότησε τα παιδιά του, την ελπίδα του τόπου όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Σκάρλος Θάνος που παρευρέθηκε στην εκδήλωση. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ηλίας Γώγος, ο αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Βασίλης Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Σπύρος Εκίζογλου., ο πρόεδρος ΔΟΠΑΠΣ κ. Παναγιώτης Τουλιάς και η Γυμνασιάρχης του 1ουΓυμνασίου Σοφάδων κ. Έλενα Βλόντζου.

Τις αφηγήτριες του έργου συνόδευσε με το βιολί η εξαίρετη μουσικός Λιλιάνα Ντούλια.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή. Τον Γ. Μαφούνη, τη Δ. Πατέτσου, τη Τσιάρα Λένα, την Αναγνωστοπούλου Χρυσούλα, τον Λαϊνα Μάκη, την Κουτσώνα Βάσω καθώς και το αρτοποιείο Λωρίδα που προσέφερε τα γλυκά για το μπουφέ.

 

Προηγούμενο άρθρο Χριστούγεννα στη Σέκλιζα
Επόμενο άρθρο Συζητήθηκε το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο για την Κοινωνική Ένταξη