Μέχρι 18 Σεπτέμβρη οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας


Το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας που ανήκει στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού (Δ.Ο.Π.Α.Κ.) συνεχίζει για 30η χρονιά την προσφορά του στην μουσική εκπαίδευση και στον πολιτισμό του τόπου. Οι καταξιωμένοι καθηγητές του Δ.Ω.Κ. πάντα παρείχαν και συνεχίζουν να παρέχουν την έγκυρη και άρτια μουσική εκπαίδευση των νέων της πόλης. Πιστό στις ανάγκες και τα όνειρα των εφήβων της πόλης μας και με την πολύτιμη εμπειρία του διδακτικού προσωπικού του, το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας συγκροτεί νέο τμήμα Προετοιμασίας Εισαγωγής στα Πανεπιστήμια Μουσικών Σπουδών της Ελλάδας στο οποίο διδάσκονται τα μαθήματα που απαιτούνται για την Εισαγωγή στα Πανεπιστήμια:
• ΑΡΜΟΝΙΑ
(ελάχιστο επίπεδο γνώσης για τις Πανελλήνιες εξετάσεις είναι το Γ΄ έτος του υποχρεωτικού μαθήματος της αρμονίας) και
• ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ (DICTÉE)
Οι σχολές του Ωδείου διαμορφώνονται ως εξής:
Ανώτερα Θεωρητικά (Ειδικού Αρμονίας, Αντίστιξη, Φούγκας, Ενοργάνωσης, Σύνθεσης)
Προπαιδεία
Προωδειακή
Θεωρητικά
Πιάνο
Βιολί
Κιθάρα (Κλασική , Ηλεκτρική)
Πνευστά (τρομπέτα, τρομπόνι , κόρνο, σαξόφωνο)
Ακορντεόν
Αρμόνιο
Μουσική Τεχνολογία

Oι εγγραφές για το σχολικό έτος 2014-2015 του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας άρχισαν και συνεχίζονται μέχρι 18 Σεπτεμβρίου 2014. Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του Δ.Ω.Κ. , Γαρδικίου 25, τηλ. 2441029412, 2441350787.

Σκοπός όλων των συντελεστών του Ωδείου (διοίκηση, διεύθυνση, προσωπικό) είναι η φετινή χρονιά να αποτελέσει δυναμική παρουσίαση στα μουσικά εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας ώστε το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας να βρίσκεται σε περιζήτητη θέση σε πανελλαδική κλίμακα.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθησαν μέλη εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ληστείες στους Σοφάδες
Επόμενο άρθρο Ευχές Σκόνδρα για τη νέα σχολική χρονιά