Ειδήσεις

Μέχρι 20/12 οι δηλώσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό καλύτερης βιτρίνας


Δωρεάν διαφήμιση στα διαφημιστικά ταμπλό του Δήμου Καρδίτσας και tablet από το ΕΒΕ θα είναι τα βραβεία που θα δοθούν στις καλύτερα στολισμένες βιτρίνες εμπορικών καταστημάτων και προσόψεις καταστημάτων εστίασης και αναψυχής , στο πλαίσιο του διαγωνισμού που θα διενεργήσει τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Καρδίτσας, με στόχο να δοθεί ένα μεγαλύτερο κίνητρο στους επαγγελματίες, ώστε να ενισχυθεί το εορταστικό κλίμα στην πόλη.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης, την οποία συντονίζει ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτ. Αντωνίου και την οποία απαρτίζουν ως εκπρόσωπος του Δήμου η κ. Μ. Καρατσιώρη αρχιτέκτονας, ο κ. Α. Μπράχος ως εκπρόσωπος του ΕΒΕ, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Ηλ. Αντωνίου, η κ. Μαρ. Μπολτσή ως εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου και η καθηγήτρια εικαστικών κ. Ντζιαβού Ντίνα, συναντήθηκε την Πέμπτη 8/12 για να συζητήσει σχετικά με τη διαδικασία του διαγωνισμού.

Όπως αποσφασίστηκε, θα βραβευθούν οι 3 καλύτερα στολισμένες βιτρίνες εμπορικών καταστημάτων και οι 3 καλύτερα στολισμένες προσόψεις καταστημάτων εστίασης και αναψυχής:

Το 1ο βραβείο καλύτερης βιτρίνας εμπορικού καταστήματος και το 1ο βραβείο καλύτερης εορταστικής διακόσμησης πρόσοψης καταστήματος εστίασης και αναψυχής θα αντιστοιχεί σε 3 μήνες δωρεάν διαφήμισης στα ταμπλό του Δήμου  και ένα tablet, προσφορά του Επιμελητηρίου.

Τα δύο δεύτερα βραβεία σε 2 μήνες δωρεάν διαφήμισης και τα δύο τρίτα βραβεία σε 1 μήνα δωρεάν διαφήμισης.

Οι διαφημιστικές αφίσες θα είναι προσφορά του Δήμου.

Η συμμετοχή των καταστημάτων στο διαγωνισμό θα γίνεται ηλεκτρονικά, με μήνυμα  που θα αποστέλλουν μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου στη διεύθυνση:  diagonismos_vitrinas@yahoo.gr,  όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του καταστηματάρχη, καθώς και η επωνυμία, η διεύθυνση και το είδος του καταστήματος.

Όσοι δεν μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τη δήλωσή τους, μπορούν να την κάνουν και τηλεφωνικά επικοινωνώντας στο 2441076000 και δίνοντας τα παραπάνω στοιχεία.

Αυτονόητο είναι οτι, μέχρι τις 20/12 που λήγει η προθεσμία τα καταστήματα μπορούν να ενισχύσουν και να βελτιώσουν τον στολισμό τους.

Θα ακολουθήσει από τις 21/12 αυτοψία των μελών της Επιτροπής στα διαγωνιζόμενα καταστήματα και η αξιολόγηση θα γίνει σύμφωνα με την σύνθεση, την πρωτοτυπία, τους χρωματικούς συνδυασμούς, το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, καθώς και τη συνολική τους εικόνα και κατά πόσο αυτή συμβάλλει στην εορταστική ατμόσφαιρα της πόλης.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία με θέμα την προσκύνηση των μάγων στο Αρχαιολογικό Μουσείο
Επόμενο άρθρο Σε έκθεση για τους γυναικείους αγροτικούς συνεταιρισμούς συμμετέχει ο Διόνυσος