Μήνυμα Γ. Κόκκαλη για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ-ΤΕΙ


Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους υποψηφίους εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θέλω από καρδιάς να απευθύνω θερμό χαιρετισμό προς όλους τους νέους και τις νέες της Περιφέρειάς μας, οι οποίοι έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του σχολ. έτους 2012-13. Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και των ονομάτων των επιτυχόντων, κλείνει ο κύκλος των κόπων και της προσμονής τους, των ίδιων και των οικογενειών τους. Συγχαίρω όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που πέτυχαν να εισαχθούν σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ύστερα από την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, που αναγνωρίζονται καθολικά ως αδιάβλητος δημόσιος εκπαιδευτικός θεσμός υψηλού κύρους.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στις σπουδές τους και καλή σταδιοδρομία.

Επιπρόσθετα, εκφράζω θερμά συγχαρητήρια τόσο στους γονείς των παιδιών, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό τους και μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους, όσο και σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα, που παρά τις αντιξοότητες, στάθηκε για μία ακόμα φορά πολύτιμος αρωγός στις προσπάθειές τους.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες, που δεν παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα ,τους επισημαίνω ότι η ζωή επιφυλάσσει ευκαιρίες και προκλήσεις ικανές να αναδείξουν τις ικανότητές και να τους βοηθήσουν να κατακτήσουν το μέλλον. Πάντοτε υπάρχουν διέξοδοι στα όνειρα ,τις προσδοκίες, και πολλές ευκαιρίες να δείξουν τα χαρίσματα και τις ικανότητές τους φτάνει να υπάρχει αισιοδοξία, αγωνιστικό πνεύμα και διάθεση .

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλή τύχη στη μετέπειτα πορεία τους.

Η ΘΕΜ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΚΚΑΛΗ – ΚΟΥΒΕΛΗ

 

Προηγούμενο άρθρο Δρακοτρυπιανοί επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη 59χρονος Παλαμιώτης για πλαστογραφία και φορολογικές παραβάσεις