Ειδήσεις

Μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου στους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων


Η σχολική χρονιά έφθασε υπό πρωτόγνωρες, λόγῳ της πανδημίας, συνθήκες, στο τέλος της. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα κληθείτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, μέσα από την διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων, ώστε να επιτύχετε αυτό που για πολλούς μοιάζει ένα όνειρο και στόχος ζωής, την εισαγωγή σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Γνωρίζουμε και κατανοούμε την προσπάθεια και την αγωνία σας, ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά που βιώσατε πρόσθετες δυσκολίες στην εκπαιδευτική διαδικασία. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν πρέπει να σας πτοεί, αλλά να σας δίνει περισσότερη δύναμη και κουράγιο για να αγωνίζεστε για τους στόχους και τα όνειρά σας, ξεπερνώντας τους σκοπέλους που μπορεί να προκύπτουν.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα, είναι μόνο ένας σταθμός στην πορεία κάθε νέου και νέας για την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Ασχέτως του αποτελέσματος, είναι σημαντικό να θυμόμαστε όλοι πως στην πολύχρονη διαδρομή των νέων μας στην εκπαίδευση, με συνοδοιπόρους γονείς και εκπαιδευτικούς, υπάρχουν μόνο νικητές.

Να έχετε πάντα στο νου σας ότι η δοκιμασία αυτή αποτελεί μια πρόκληση και μια ευκαιρία από τις πολλές που θα έχετε στη ζωή σας.

Εύχομαι η προσπάθεια που έχετε κάνει όλη τη σχολική χρονιά να βρει τη δικαίωσή και την επιβράβευσή της.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ιερά Αγρυπνία επί τη συνάξει της Υπεραγίας Θεοτόκου
Επόμενο άρθρο Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη: Μια σύντομη αναδρομή στην ανιδιοτελή προσφορά ζωής