Ειδήσεις

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Γ. Μπουτίνα για τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια


Αγαπητές και αγαπητοί απόφοιτοι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από βάθους καρδιάς σας συγχαίρω για τον αγώνα σας όλα αυτά τα χρόνια.

Σε όσες κι όσους, πετύχατε να εισαχθείτε στη τριτοβάθμια Εκπαίδευση σας συγχαίρω εκ νέου. Δώσατε την πρώτη σας μεγάλη μάχη  και κερδίσατε. Από εδώ και πέρα οι  προσπάθειες σας πρέπει να είναι διαρκείς και ο αγώνας για δια βίου μάθηση συνεχής. Η απόκτηση γνώσεων είναι το βασικό εφόδιο για να ανταποκριθείτε στις σύγχρονες προκλήσεις.

Σε όσες κι όσους από εσάς δεν είχαν την τύχη της εισαγωγής, σας αξίζουν συγχαρητήρια για την μεγάλο αγώνα που δώσατε. Δώσατε μια μάχη που δεν την κερδίσατε, όμως η ζωή είναι γεμάτη αγώνες. Με ψυχραιμία και χωρίς άγχος, ετοιμάστε και υλοποιείστε  την επόμενη προσπάθειά σας, έχοντας πάντα στο μυαλό ότι η ζωή επιφυλάσσει πολλές δοκιμασίες αλλά και εκπλήξεις. Και η ζωή ανήκει σ΄ εσάς, οπότε, κατακτήστε τη και κάντε τον κόσμο καλύτερο!

Στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς , που είναι οι αφανείς ήρωες σ αυτό τον αγώνα θα αναφέρω το αυτονόητο το οποίο ,φυσικά , στη συντριπτική τους πλειοψηφία πράττουν. Να βρίσκεστε σταθερά κοντά στα παιδιά.

Η αρνητική συγκυρία που βιώνει ο ελληνικός λαός στη χώρα μας που μαστίζεται από την οικονομική κρίση και την καθολική κατάπτωση των αξιών μας στέλνει το μήνυμα –δίδαγμα ότι τίποτα δεν χαρίζεται και όλα κατακτιούνται με αγώνες. Η επένδυση στη γνώση είναι η απάντηση στην κρίση.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση του Β. Τσιάκου με την βουλευτή Θεσσαλονίκης κ. Έλενα Ράπτη
Επόμενο άρθρο Απολογισμός δράσης Παραρτήματος Ρομά του Κέντρου Κοινότητας Σοφάδων