Ειδήσεις

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου για την έναρξη των Πανελληνίων


Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, έφτασε η ημέρα σταθμός στη ζωή σας, που καλείστε να αντιμετωπίσετε τη δοκιμασία των Πανελληνίων εξετάσεων. Ήρθε εκείνη η στιγμή που το διάβασμα, οι προσπάθειες και οι στερήσεις θα δώσουν τη σκυτάλη στη διεκδίκηση μιας θέσης στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Για όλους τους υποψηφίους κλείνει ο  μοναδικός και ανεπανάληπτος κύκλος της μαθητικής ζωής, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει ένας νέος δρόμος γεμάτος προκλήσεις για το μέλλον. Ειδικά φέτος οι συνθήκες προετοιμασίας ήταν για εσάς, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας πρωτόγνωρες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, γεγονός που πιθανώς να τροποποίησε τον αρχικό σας προγραμματισμό.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι η κορύφωση μιας επίπονης μαθησιακής προσπάθειας και ταυτόχρονα μια πρόκληση για ένα νέο ξεκίνημα. Παρόλα αυτά ο δρόμος της επιτυχίας δεν είναι μονόδρομος. Οι εξετάσεις αυτές δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας, είναι απλά μια δοκιμασία για τους κόπους των τελευταίων χρόνων. Τις περισσότερες φορές, ακόμη και η αποτυχία ανοίγει δρόμους και οριοθετεί νέους στόχους.

Οπλιστείτε λοιπόν με δύναμη, ψυχραιμία, επιμονή, θέληση και κυρίως πίστη στις δυνατότητές σας. Η νηφαλιότητα και η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο στόχο σας.

Εύχομαι σε όλους σας από καρδιάς ‘’ καλή επιτυχία’’ και το αποτέλεσμα των εξετάσεων να ανταμείψει τους κόπους σας και να σημάνει την αρχή για ένα νέο κύκλο εμπειριών και γνώσεων, που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική και προσωπική σας καταξίωση.

Εύχομαι επίσης καλή δύναμη και κουράγιο στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας, πολύτιμους αρωγούς σ αυτή σας την προσπάθεια.

Προηγούμενο άρθρο Διαχρονική συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας και Ραδιοερασιτεχνών στο πεδίο της Πολιτικής Προστασίας
Επόμενο άρθρο Λαϊκή Συνέλευση ζητούν οι κάτοικοι της Οξυάς