Ειδήσεις

Μήνυμα του Δ/ντή Β΄θμιας Μιχάλη Παπανούσκα για τις Πανελλαδικές


Στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας θα λειτουργήσουν εννέα εξεταστικά κέντρα για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων, δύο για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων και ένα ειδικό εξεταστικό κέντρο.

Έχει ολοκληρωθεί το σύνολο της προετοιμασίας των διαδικασιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων, έτσι ώστε οι υποψήφιοι να προσέλθουν σε συνθήκες ηρεμίας και ασφάλειας, ώστε να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Η Διεύθυνσή μας, ευχαριστεί θερμά τα στελέχη, το εκπαιδευτικό και επικουρικό προσωπικό που εργάσθηκανγια την άρτια οργάνωση, υπερβάλλοντας εαυτούς, και μη φειδόμενους κόπων και προσωπικού χρόνου.

Στους γονείς των υποψηφίων, ευχόμαστε υπομονή και δύναμη ώστε να στηρίξουν τα παιδιά τους σταθερά και αποτελεσματικά.

Τέλος, ευχόμαστε από καρδιάς προς όλους του υποψηφίους και τις υποψήφιες, να προσέλθουν με ηρεμία, νηφαλιότητα και πίστη στις δυνατότητές τους, ώστε να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, και  οι προσπάθειες και οι κόποι τους να φέρουν το επιθυμητό γι΄αυτούς αποτέλεσμα, έχοντας πάντα στο νου ότι η σημαντική αυτή περίοδος είναι μια από τις πολλές ευκαιρίες που θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν στη ζωή τους.

Καλή επιτυχία!!!

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Τριήμερη διάσχιση στα Άγραφα οργάνωσε ο ΕΟΣΚ