Ειδήσεις

Μήνυμα του Δ/ντη Β ΄θμιας Μιχάλη Παπανούσκα για τις Πανελλαδικές


Με τις πανελλαδικές εξετάσεις στο ξεκίνημά τους, η σκέψη μας στρέφεται σε όλους εκείνους τους μαθητές μας, που επενδύουν τα όνειρά τους και τις προσδοκίες τους, σ’ αυτές τις λίγες ημέρες.

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία του μηχανισμού, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε για μια χρονιά ακόμη να διεξαχθούν οι εξετάσεις με άψογο τρόπο. Οι Λυκειακές Επιτροπές είναι στη θέση τους και έχουν ληφθεί όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα που διασφαλίζουν το κύρος, το αδιάβλητο και την αξιοπιστία των εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν υπόψη, πως αυτή η σημαντική στιγμή στο τέλος της σχολικής τους ζωής, δεν είναι και η μοναδική στην προετοιμασία του μέλλοντός τους. Η ζωή είναι γεμάτη από εκπλήξεις και ευκαιρίες, που η προσωπικότητα και οι αξίες του καθενός μας διαμορφώνουν και τις αξιοποιούν στο οικοδόμημα της ζωής μας.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των συνεργατών μου, εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους, οι προσπάθειές τους να φέρουν θετικά αποτελέσματα, και ανάλογα των προσδοκιών τους.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών
Επόμενο άρθρο Στο Κερασοχώρι η Γενική Συνέλευση του Δικτύου Δήμων περιοχής Πίνδου