Ειδήσεις

Μήνυμα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ για το Πολυτεχνείο


Φέτος, συμπληρώνονται 44 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου και τα συνθήματα «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία», «Εθνική Ανεξαρτησία», «Λαϊκή κυριαρχία», και «Κάτω η Χούντα», που βροντοφώναξαν οι φοιτητές, η νεολαία, η Εργατική Τάξη κι η πλειονότητα του ελληνικού λαού, είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου, τον Νοέμβρη του ‘73, αποτέλεσε την κορυφαία έκφραση του αντιδικτατορικού αγώνα, η οποία άνοιξε το δρόμο για την κατάρρευση της αμερικανοκίνητης χούντας, που επιβλήθηκε με την αρωγή του ντόπιου και ξένου οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας διατρανώνει, μαζί με όλους τους Έλληνες Πολίτες, την πίστη της στα ιδανικά της εξέγερσης των φοιτητών, των σπουδαστών, των μαθητών και εκατοντάδων εργαζομένων κατά της χούντας, θεωρεί τις κινητοποιήσεις εκείνης της περιόδου ως την κορυφαία αντιστασιακή εκδήλωση με μαζικά χαρακτηριστικά και καλεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για την 44η επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου, που έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17-11-2017 το απόγευμα από τους φορείς της Καρδίτσας.

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ                                    ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ

Προηγούμενο άρθρο Δημόσια και φέτος η κλήρωση για θέσεις εργασίας στον Μύλο των Ξωτικών
Επόμενο άρθρο Συμμετοχή του ΣΔΕ Καρδίτσας στο 1ο Ethnic Food Festival