Ειδήσεις

Μήνυμα του Σωτήρη Κουλοκτσή, υποψηφίου Βουλευτή Καρδίτσας


Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί φίλοι

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τα αρμόδια όργανα που με επέλεξαν να στελεχώσω το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό Καρδίτσας. Νοιώθω το βάρος της ευθύνης και της τιμής που μου αντιστοιχεί και τους διαβεβαιώνω ότι δεν θα διαψεύσω τις προσδοκίες τους για έναν έντιμο, σοβαρό και νικηφόρο εκλογικό αγώνα.

Φίλες και Φίλοι

Η Νέα Δημοκρατία είναι η ιστορική παράταξη που έχει συνδέσει το όνομα της με όλες τις μεγάλες επιλογές που άλλαξαν τις τύχες της χώρας μας. Η παράταξη μας για μια ακόμη φορά καλείται να οδηγήσει τη χώρα σε μια νέα περίοδο ανάπτυξης και δημιουργίας. Εμείς τα στελέχη της, έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης που θα επωμιστούμε,είμαστε αποφασισμένα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια.

Προσωπικά εδώ και καιρό με διακριτικότητα, με συνέπεια και σοβαρότητα επιχειρώ να παρεμβαίνω στη δημόσια σφαίρα,σε θέματα που αφορούν τη γενικότερη πολιτική αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τον τόπο μας. Συμμετείχα, με υπευθυνότητα θεωρώ, στην πολιτική καινοτομία του Μητρώου Στελεχών που πρότεινε και δημιούργησε ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν έλειψα και ούτε θα λείψω, από καμία μάχη που δόθηκε είτε για την Καρδίτσα μας είτε για τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης.

Η τιμή που μου έγινε να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο νίκης της Ν.Δ. είναι μεγάλη. Αντιλαμβάνομαι πλήρως το μέγεθος της ευθύνης που μου αντιστοιχεί. Μαζί και μετους συνυποψήφιους μου θα δώσουμε τη μάχη, πρώτα για το καλό της χώρας και φυσικά για τη νίκη της παράταξης μας.

Φίλες και Φίλοι

Όπως ίσως γνωρίζετε, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καρδίτσα, όπου ζω μαζί με την σύζυγο και τα δύο μου παιδιά και όπου δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, ασκώντας το λειτούργημα του Ιατρού. Ένα λειτούργημα που εμπεριέχει μέσα του τη διάθεση προσφοράς προς τον άνθρωπο. Η ενασχόληση μου με την πολιτική γίνεται εκκινώντας από αυτή τη διάθεση προσφοράς, που ούτως ή άλλως μου έχει γίνει βίωμα. Με διαφορετικά λόγια θα έλεγα ότι δεν επιτρέπω  στον εαυτό μου να παρακολουθώ αμέτοχος την χώρα μας να βυθίζεται σε σωρεία προβλημάτων, συνεπεία των λανθασμένων πολιτικών των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ, και να μην συμβάλω με τον τρόπο μου και με τις δυνάμεις μου, στην αλλαγή αυτής της κακής κατάστασης.

Είμαι βέβαιος ότι η νίκη που έρχεται για τη Ν.Δ. θα είναι μεγάλη και η χώρα με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα άλλα άξια στελέχη της παράταξης μας, θα ξεκινήσει την προσπάθεια ανάταξης και εξόδου από την κρίση και τη βαθιά ύφεση στην οποία βρίσκεται.

Σε ότι με αφορά προσδοκώ ότι με τη δική σας ψήφο, θα έχω τη δυνατότητα και εγώ μέσα από το ελληνικό κοινοβούλιο, να συμβάλω σε αυτή την προσπάθεια. Τις επόμενες λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές,θα συναντηθούμε από κοντά για να ανταλλάξουμε απόψεις, για να σας ακούσω και να με ακούσετε. Η 7η Ιουλίου θα είναι μέρα νίκης της Ν.Δ., θα είναι μέρα νίκης για την πατρίδα μας.

 

Σωτήρης Κουλοκτσής

Ιατρός Καρδιολόγος

Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Καρδίτσας

 

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης στο δρόμο Καρδίτσας – Μητρόπολης
Επόμενο άρθρο Οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. στο Νομό Καρδίτσας