Ειδήσεις

Μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις


Μήνυμα με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 για τους μαθητές και μαθήτριες των Γενικών Λυκείων και την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020, για τους μαθητές και μαθήτριες των ΕΠΑΛ, εξέδωσε ο Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ, Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας, ο οποίος επισημαίνει τα εξής:

«Η φετινή σχολική χρονιά, δεν ήταν ίδια με τις προηγούμενες. Παρά τη δοκιμασία της πανδημίας του κορωνοϊού, οι μαθητές  του νομού μας επέδειξαν ψυχραιμία και προσήλωση στους στόχους τους και συνέχισαν, παρά τις αντιξοότητες, τη δύσκολη προετοιμασία τους.

Η συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι αναμφίβολα από μόνη της μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία, που απαιτεί την αμέριστη στήριξη των εκπαιδευτικών και των γονιών των υποψηφίων, μέχρι την τελευταία στιγμή. Την στιγμή εκείνη, που οι κόποι ανταμείβονται και οι προσπάθειες επιβραβεύονται, ανοίγοντας στους μαθητές μας, τις πύλες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Είμαι βέβαιος πως, και αυτή τη χρονιά, όλοι οι υποψήφιοι του νομού Καρδίτσας, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, με ψυχραιμία, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Ώστε, τα αποτελέσματα, να κάνουν όλους τους Καρδιτσιώτες  περήφανους, για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας.

Εύχομαι ολόψυχα, σε όλες και όλους τους διαγωνιζόμενους, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

 

 

Προηγούμενο άρθρο Προηγμένες Μέθοδοι Σχεδιασμού, Τεχνολογίας & Μάνατζμεντ Προϊόντων από Ξύλο
Επόμενο άρθρο Οι εμποροϋπάλληλοι για την κατάσταση στο χώρο της υγείας