Μαγικό ταξίδι της «θάλασσας» των σπουδαστών του Ωδείου Ευθυμιάδη


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 συναυλία η οποία ήταν αφιερωμένη στη “ΘΑΛΑΣΣΑ” και πραγματοποίησαν οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες της Σχολής Τραγουδιού και Φωνητικής του Ωδείου Ευθυμιάδη με κεντρικό θέμα τη  “ΘΑΛΑΣΣΑ” στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου Ευθυμιάδη. Σε μια καταπληκτικής ηχητικής αίθουσα που διαθέτει πιάνο με ουρά, σπουδαστές και σπουδάστριες με αξιόλογες φωνές, μαθητές της καθηγήτριας Μονωδίας του Ωδείου   Χριστίνας Μαργαρίτου, ερμήνευσαν όμορφα τραγούδια με κεντρικό άξονα τη “ΘΑΛΑΣΣΑ”.


Στο πιάνο συνόδευσε εξαιρετικά η καθηγήτρια πιάνου και μουσικολόγος του Πανεπιστημίου της
Cremona της Ιταλίας Στέλλα Αναστασοπούλου.
Επίσης, συμμετείχε και ο καθηγητής σαξοφώνου και βιολιού του Ωδείου Ευθυμιάδη, ο μουσικολόγος Αλέξης Γιαννής, χρωματίζοντας ιδιαίτερα τη συναυλία.

Η Κατερίνα Πουζμπούρη, ο Σεραφείμ Παπακώστας, η Ναυσικά Ντόλκερα και η Δροσιά Μπακαλάκου ερμήνευσαν όμορφα τα τραγούδια δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Σε συνεργασία με τον Μαέστρο και Πανεπιστημιακό Δάσκαλο Νίκο Ευθυμιάδη και μια εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών  προσφέρεται η δυνατότητα εμβάθυνσης των σπουδών στο τραγούδι (σύγχρονο και κλασσικό).

Η μοναδική αυτή σε περιεχόμενο συναυλία θα επαναληφθεί τον Ιούνιο σε ανοιχτό χώρο στην πόλη της Καρδίτσας και τον Ιούλιο στα πλαίσια του 33ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη του 40ου Νηπιαγωγείου Καρδίτσας στο Αγρόκτημα Βασιλάκου
Επόμενο άρθρο Επόμενος αγώνας για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας στα Τρίκαλα