Μαρία Θεοχάρη: «Διάθεση για διάλογο και όχι για υποβάθμιση του σιδηροδρόμου από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ»


Απάντηση από τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων έλαβε η Βουλευτής Ν. Καρδίτσας κα. Μαρία Θεοχάρη στην αναφορά που κατέθεσε σχετικά με την διαμαρτυρία των φίλων του Σιδηροδρόμου Καρδίτσας ενόψει της ενδεχόμενης κατάργησης δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Θεσσαλία.
Στην απάντησή του, ο Υπουργός επισημαίνει ότι η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ διοργάνωσε με πρωτοβουλία της συνάντηση με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και με τους τοπικούς συλλόγους φίλων του σιδηροδρόμου. Ο διάλογος που έγινε ήταν γόνιμος και ουσιαστικός. Κατατέθηκαν προτάσεις και από τις δύο πλευρές, και η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεσμεύτηκε να αξιολογήσει όλα τα δεδομένα και να ενημερώσει του ενδιαφερομένους πριν προχωρήσεις σε τροποποιήσεις του πλέγματος δρομολογίων.
Σε κάθε περίπτωση, οι όποιες αλλαγές δεν μπορούν παρά να αποσκοπούν στη σαφή βελτίωση της Δυτικής Θεσσαλίας με τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, και όχι στην υποβάθμισή της, λαμβάνοντας φυσικά υπόψη και τη δεδομένη ανάγκη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να λειτουργεί χωρίς ζημία.

Προηγούμενο άρθρο Βιβλιοπαρουσίαση - «Επαγγέλματα παλιά, που δεν υπάρχουν πια...»
Επόμενο άρθρο Συνεργασία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με την INTERAMERICAN - Ένταξη στο Δίκτυο Υγείας της INTERAMERICAN