Ειδήσεις

Μεγάλη επιτυχία είχε η πρεμιέρα με Μπάση στα Μουζάκια


Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η συναυλία του Δημήτρη Μπάση με την οποία ξεκίνησαν τα φετινά ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2017 που αποτελούν τις κορυφαίες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μουζακίου.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία γεμίζοντας ασφυκτικά το χώρο της πλατείας Μουζακίου και τους γύρω δρόμους, δημιουργώντας ικανοποίηση τόσο το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό, όσο και  την πρόεδρο του ΝΠ Αθλητισμός Πολιτισμός κ. Ρούσσα διότι η επιλογή ενός καλλιτέχνη Πανελλήνιας εμβέλειας δικαιώθηκε απόλυτα.

Ο Μπάσης με τη φωνή του και το ρεπερτόριό του κράτησε  αμείωτο το κέφι όλων μέχρι το τέλος της συναυλίας.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός στην έναρξη των εκδηλώσεων τόνισε τα παρακάτω:

«Σας καλωσορίζουμε όλες και όλους στην έναρξη των κορυφαίων εκδηλώσεών μας ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2017  όπου επιλέξαμε να έχουμε κοντά μας έναν κορυφαίο Έλληνα καλλιτέχνη το Δημήτρη Μπάση. Και αυτό διότι πιστεύουμε ότι ο Δήμος Μουζακίου και οι δημότες μας αξίζουν το καλύτερο και το έχουν. Εξάλλου στρατηγικός μας στόχος είναι να αναδείξουμε το Μουζάκι ως οικονομικό, πολιτικό, κοινωνικό , εκπαιδευτικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής.

Η σημερινή μας εκδήλωση ξεπερνά τα όρια το Δήμου μας και της Καρδίτσας και συγκεντρώνει κόσμο απ’ όλη τη Θεσσαλία λειτουργώντας πολλαπλά στην προβολή του Μουζακίου και στην τόνωση της εμπορικής κίνησης, αποδεικνύοντας ότι ο Δήμος Μουζακίου έχει τη δυνατότητα να διοργανώνει μεγάλες εκδηλώσεις ιδίοις δυνάμεις.

Επί πρόσθετα να ανακοινώσω και τη λειτουργεί από το Νοέμβριο του «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» στο Μουζάκι που θα δώσει τη δυνατότητα στους δημότες μας και όχι μόνο να διευρύνουν το μορφωτικό και επιστημονικό τους επίπεδο, τοποθετώντας το Δήμο Μουζακίου πρωτοπόρο σε καινοτόμες δράσεις σ’ όλα τα επίπεδα»

Η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μουζακίου κ. Ρούσσα στην εναρκτήρια ομιλία της ανέφερε τα παρακάτω: «Τα Μουζακια οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας στην έδρα του είναι θεσμός. Αποτελούν το καλοκαιρινό μας ραντεβού που έχει ως στόχο να προσφέρει στιγμές πολιτισμού, στιγμές χαράς και ψυχικής ανάτασης στους δημότες μας και όχι μόνο. Κάθε χρόνο ανανεωνομαστε με γνώμονα τις δικές σας επιθυμίες και τις δικές μας δυνατότητες θέλοντας να προσφέρουμε το καλύτερο.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τους Συλλόγους Μουζακίου «Οι Γόμφοι», Μαγούλας και Καρδίτσας «Θεσσαλικό Χοροστάσι»

Παράλληλα οι σύλλογοι γυναικών Μουζακίου, Μαγουλίτσας  πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους τοπικές παραδοσιακές λιχουδιές αναδεικνύοντας έτσι την τοπική μας γαστρονομία.

Την Παρασκευή το απόγευμα έλαβε χώρα η ποδηλατοδρομία σε συνεργασία μ ε τον Αθλητικό Σύλλογο Μουζακίου «Ο Πασιαλής» ενώ το βράδυ οι μικροί φίλοι απόλαυσαν παράσταση Καραγκιόζη.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με Πάρτυ Νεολαίας στην Κεντρικό Πεζόδρομο Μουζακίου την Κυριακή 20 Αυγούστου στις 21.30 και θα κλείσουν με Δημοτική Βραδυά τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία Μουζακίου στις 21.30

 

Προηγούμενο άρθρο Εξαιρείται από το οργανόγραμμα του ΕΦΚΑ ο Νομός Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Χορήγηση άδειας διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων