Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η επίδειξη κιθάρας, στο ΔΩΚ


    Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Kαρδίτσας (Δημοτικό Ωδείο) πραγματοποίησε  με μεγάλη  επιτυχία την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 και ώρα 8 μ.μ..  την ετήσια  μαθητική συναυλία-επίδειξη της σχολής κιθάρας, της τάξης του καθηγητή Γιώργου Τσιάλα.

Η επίδειξη έγινε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δ.Ω.Κ., όπου οι γονείς και φίλοι των μικρών και μεγάλων μαθητών αλλά και οι φίλοι της κιθάρας γενικά, παρακολούθησαν και χάρηκαν μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση.

 Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν και να ομολογήσουν την υπεύθυνη και σοβαρή δουλειά που γίνεται στο Δ.Ω.Κ. και να απολαύσουν την τάξη του καθηγητή Γιώργου Τσιάλα.

Αυτού του τύπου οι εκδηλώσεις που γίνονται σε μουσικές σχολές και ωδεία αλλά και σε μουσικές ακαδημίες σ’ ολόκληρο τον κόσμο έχουν σαν σκοπό να βοηθούν τους σπουδαστές, έτσι ώστε  να αντιμετωπίζουν ψύχραιμα τις εξεταστικές επιτροπές  που συμμετέχουν καθώς και τις  συναυλίες και τα ρεσιτάλ που προκύπτουν.

 Επίσης μαθαίνουν να δέχονται και να απολαμβάνουν το ζωογόνο χειροκρότημα του κοινού, σαν ανταμοιβή των κόπων τους και τα καλοπροαίρετα σχόλια θετικά η αρνητικά που τους βοηθάνε για την συνέχιση των σπουδών τους και της καλλιτεχνικής τους εξέλιξης.

Οι μαθητές με την σειρά που εμφανίστηκαν ήταν οι: Πρίτσας Παναγιώτης, Τσιούλος Ευάγγελος, Ντατσιός Δημήτριος, Παπαθωμάς Χαράλαμπος, Αρβανιτάκου Μαρία, Μαγαλιού Σοφία, Παπακώστα Ακριβή, Κατέρη Παρασκευή, Πολύζου Ηλιάνα, Γκάτσης Νικόλαος, Λίτσιος Κωνσταντίνος, Αρβανιτάκος Βάϊος, Ζιαζοπούλου Αλεξάνδρα, Παπατσάκωνας Δημήτριος,  Παπακωνσταντίνου Κων/νος, Βενέτης Αλέξανδρος, Μαυρογιάννης Δημήτριος, Χαντζοπούλου Μαρία, Λίτσιου Σταυριανή.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ευχάριστα κομμάτια για σόλο κιθάρα, για δύο κιθάρες και για τέσσερις κιθάρες.

Προηγούμενο άρθρο Εισήγηση του Αντιδημάρχου κ. Νίκου Καραγιάννη στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας σχετικά με τον νέο ΟΕΥ του Δήμου
Επόμενο άρθρο Πανελλαδική Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας