Μεγάλη η προσέλευση στην εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παραρτήματος Καρδίτσας


Μεγάλη ήταν η προσέλευση στην εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας του παραρτήματος Καρδίτσας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Δεκέμβρη στο Παυσίλυπο.

Η πρόεδρος του παραρτήματος κ. Ερμιόνη Βασιλού καλωσορίζοντας και από μέρους του Δ.Σ. τους συμμετέχοντες έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της πενταετίας κατά την οποία λειτουργεί το παράρτημα και γνωστοποίησε τις δράσεις που προγραμματίζει για τη νέα χρονιά, το 2015, και που είναι οι παρακάτω:

-Επίσκεψη της κινητής μονάδας Μονάδας μαστογράφου στην Καρδίτσα .

-Καμπάνια για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη.

– Επανάληψη του βιωματικού σεμιναρίου με την ομάδα του κ. Παναγιώτη Μπεχράκη.

για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης με σκοπό την πρόληψη του καπνίσματος στα σχολεία.

– Πρόγραμμα ηλιοπροστασίας στους μαθητές με την κ.Φραγγιά.

Επίσης ενημέρωσε για τη συνεργασία του παραρτήματος με ψυχολόγο για όσους χρειάζονται την βοήθειά του.

Στη συνέχεια η αντιπρόεδρος του παραρτήματος κ. Μαρία Νάκου μίλησε στους συμμετέχοντες και ανέπτυξε το θέμα: «ΜΑΘΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ».

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από το μουσικό συγκρότημα ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ με τους Ειρήνη Γιαννούλα, Βαγγέλη Δημάκη και Ηλία Καραμέτο που μας ταξίδεψαν στα μονοπάτια της μουσικής αφιλοκερδώς και το ΔΣ τους ευχαριστεί θερμά γι’ αυτό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ.Αλεξάκος, η Αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Μπακαλάκου Ρούλα, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Δάλλα Κων/να, ο εκπρόσωπος του ιατρικού συλλόγου κ. Γκιζλής, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Καρανίκας, ο πρόεδρος του παραρτήματος Τρικάλων της Αντικαρκινικής κ. Τσιάνος και ο Γραμματέας κ. Καρασιώτος, ο πρόεδρος του ΕΕΣ κ.Αντωνόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΥΦΑΚ κ. Ακρίβος, ο Υπεύθυνος του Κ.Π.Ε. Μουζακίου κ. Αν. Ντάνης, η πρόεδρος του συλλόγου φίλες της Αγάπης κ. Σκούρα Ντίνα, η πρόεδρος του συλλόγου συνταξιούχων Δ.Υ. κ. Βασιλάκου Παναγιώτα και η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας κ. Κούβελου Κατερίνα.

Θυμίζουμε ότι τα γραφεία του παραρτήματος βρίσκονται στην οδό Σακελαρίου 16 και είναι ανοικτά κάθε Πέμπτη 6-8 μμ.

Προηγούμενο άρθρο 4η αγωνιστική σύγχρονου τάβλι στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώνεται το Φράγμα της Μεσοχώρας