Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Παπαχαραλάμπου στις Σοφάδες


    Πρωτοφανής για τα δεδομένα των Σοφάδων ήταν η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τάσου Παπαχαραλάμπους.     

   Εμφανώς συγκινημένος από τη συμμετοχή και τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και από το γεγονός ότι αναβίωσαν αναμνήσεις και βιώματα  από τα παιδικά και Γυμνασιακά του χρόνια, αναφέρθηκε στο όλο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ καθώς και στα τοπικά προβλήματα.

   Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δυνατότητες και την προοπτική ανάπτυξης της περιοχής μέσα από την ανάδειξη και την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της. Αγροτικό, παιδεία, υγεία, κοινωνικό κράτος και πράσινη ανάπτυξη ήταν τα κυρίαρχα θέματα που με μεστό και συγκροτημένο πολιτικό λόγο ανέπτυξε στις πραγματικές τους διαστάσεις.

   Με τα ίδια θέματα ασχολήθηκε και στον επόμενο σταθμό το Καππαδοκικό. Αφού συνεχάρει τους κατοίκους του χωριού για την εργατικότητα τους και την προσήλωση τους στις προγονικές τους ρίζες. Ιδιαίτερα τις γυναίκες που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μείνουν πιστές στις παραδόσεις, τους διατηρώντας ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα από τη χαμένη Πατρίδα τους. Με καθαρό πολιτικό λόγο ασχολήθηκε με τα τοπικά προβλήματα και την προοπτική επίλυσή τους. Διαβεβαίωσε όλους ότι θα ασχοληθεί με οποιοδήποτε θέμα που αφορά την ανάπτυξη της περιοχής και τη διατήρηση και συνέχιση της παράδοσης τους.                 

Προηγούμενο άρθρο Στις 4 Οκτώβρη, ψηφίζουμε ΝΔ
Επόμενο άρθρο Ξεκινά νέο έργο οδοποιίας στο Δήμο Καρδίτσας