Ειδήσεις

Μετάλλια για την ΑΚΑΚ στα 9α Ποσειδώνια


Με τη συμμετοχή 700 αθλητών προαγωνιστικών κατηγοριών 9 – 12 ετών πραγματοποιηθήκαν τα «9α Ποσειδώνια Easter Swimming Cup», το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Απριλίου, που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων στο κλειστό κολυμβητήριο Ιωαννίνων. Ο αριθμός συμμετοχών αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση, που για φέτος είναι μία από τις πρώτες επιλογές για συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Οι υψηλού επιπέδου παροχές που εξασφάλισε ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ για όλους τους αθλητές είχαν σαν αποτέλεσμα την συμμετοχή πολυμελών αποστολών κολυμβητικών σωματείων από όλη την Ελλάδα (από Ορεστιάδα μέχρι Ηράκλειο Κρήτης), ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο του ανταγωνισμού και καθιστώντας τα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ μια από τις μεγαλύτερες διασυλλογικές διοργανώσεις κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών πανελληνίως.

Η Α.Κ.Α.Κ. & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός συμμετείχαν με 7 αθλητές και αθλήτριες κατακτώντας συνολικά 14 μετάλλια (9 χρυσά, 2 αργυρά και 3 χάλκινα). Οι επιδόσεις των αθλητών μας τους συγκαταλέγουν στις πρώτες θέσεις του πίνακα των επιδόσεων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) πανελλαδικά, αποδεικνύοντας περίτρανα την επαγγελματική και επιστημονική δουλεία που γίνεται στο σύλλογο. Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους!!!

Ατομικά Αγωνίσματα:

  • Δεμικέλη Αγγελική: Χρυσό μετάλλιοστα 50μ. πρόσθιο, χρυσό μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο και αργυρό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο κορίτσια 11 ετών.
  • Μπλούφας Μιχάλης : Χάλκινο μετάλλιοστα 50μ.ύπτιο, χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα και 5η θέση στα 50μ. πεταλούδα αγόρια 11 ετών.
  • Νταλαμπίρας Δημήτρης: 8ηθέση στα 50μ. πεταλούδα, 9η θέση στα 100μ. ελεύθερο και 13η θέση στα 50μ. ελεύθερο αγόρια 11 ετών.
  • Παπαστάθης Γιώργος : Χρυσό μετάλλιοστα 50μ. πρόσθιο, χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο και χρυσό μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο αγόρια 11 ετών.
  • Παπαστάθης Θανάσης : 10ηθέση στα 200μ. ύπτιο, 12η θέση στα 50μ. ύπτιο και 13ηθέση στα 100μ. ύπτιο αγόρια 11 ετών.
  • Τσαπράζη Ειρήνη: Χρυσό μετάλλιοστα 50μ. ελεύθερο, αργυρό μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο και χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. ελεύθερο κορίτσια 12 ετών.
  • Τσιαπέρα Χριστιάνα: Χρυσό μετάλλιοστα 50μ. ύπτιο, χρυσό μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο και χρυσό μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο κορίτσια 12 ετών.

Σκυτάλες:

  • Αγόρια 11 ετών : (Μπλούφας Μ., Παπαστάθης Γ., Παπαστάθης Θ., Νταλαμπίρας Δ.): 4ηθέση στα 4χ50 Μικτή Ομαδική.

Εκτός των παραπάνω επιτυχιών είχαμε και τις παρακάτω διακρίσεις:

  • Η ομάδα μας αναδείχθηκε 4η ανάμεσα σε όλους τους συλλόγους!!!  Η επιτυχία αυτή είναι τεράστια αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος των αγώνων και τα ονόματα των συλλόγων που έλαβαν μέρος.
  • Καλύτερη αθλήτρια όλης της διοργάνωσης σύμφωνα με τη βαθμολογία της παγκόσμιας ομοσπονδίας κολύμβησης FINA, ανακηρύχτηκε η αθλήτριά μας Ειρήνη Τσαπράζη με 452 βαθμούς!!! Η Ειρήνη ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με άλλες δύο αθλήτριες, την Βαραλή Φωτεινή του ΒΟΛΟΣ 1937 και την Τριανταφυλλίδη Παρασκευή του Ν.Ο.Β.Α.
  • Το ρεκόρ αγώνων «έσπασε» στα 50μ. ύπτιο η αθλήτριά μας Χριστιάνα Τσιαπέρα. Η Χριστιάνα έτυχε ειδικής βράβευσης για το επίτευγμά της αυτό!!!

Εμπιστευτείτε και εσείς τα παιδιά σας στην Α.Κ.Α.Κ. & τον ΑΣΚ Ολυμπιακός!!! Η εμπειρία και οι επιτυχίες μας είναι τα καλύτερα εχέγγυα που βεβαιώνουν την ποιότητα της προπονητικής μας ομάδας και τη σωστή και παιδαγωγική εκμάθηση της κολύμβησης.

Το Δ.Σ. της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ Ολυμπιακός συγχαίρει όλους του αθλητές – αθλήτριες της προαγωνιστικής ομάδας για τη μεγάλη επιτυχία στους αγώνες «9α Ποσειδώνια Easter Swimming Cup», καθώς και όλα τα παιδιά για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά, υπό την καθοδήγηση και τη στήριξη του προπονητή τους Κώστα Γκαρνάκη ο οποίος αγόγγυστα εργάζεται μελετώντας και ενσωματώνοντας τις νέες τεχνικές προπόνησης που εφαρμόζονται στο χώρο.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής από οικία
Επόμενο άρθρο Συνέχεια στην αγωνιστική δράση του Σ.Α.Τ.Ο.Κ.