Μεταπτυχιακές σπουδές στο ΤΕΙ Ξύλου Καρδίτσας


Το Τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών (Σ.Τ.Ε.Φ.) του ΤΕΙ Θεσσαλίας, με έδρα την Καρδίτσα, ανακοινώνει τη διοργάνωση Αυτοδύναμου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στο αντικείμενο «Προηγμένες Μέθοδοι Κατασκευής Προϊόντων από Ξύλο» (ΠΜΚ-ΠΡΟΞΥ), σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 3866/24.6.2015 απόφαση του Προέδρου του ΤΕΙ Θεσσαλίας – ΦΕΚ 1450/10.7.2015, τ. Β’, και τις κείμενες διατάξεις.

Στο ΠΜΣ – ΠΜΚ-ΠΡΟΞΥ γίνονται δεκτοί: α) Απόφοιτοι του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου ή πτυχιούχοι ΑΕΙ συναφούς ειδικότητας, β) Διπλωματούχοι Πολυτεχνικών Σχολών, Πτυχιούχοι Θετικών Επιστημών των Πανεπιστημίων, Πτυχιούχοι Τμημάτων Οικονομικών, Διοίκησης, Μάρκετινγκ, Πτυχιούχοι άλλων Τμημάτων ΑΕΙ (Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ) με σχετική συνάφεια με το αντικείμενο του εν λόγω ΜΠΣ και γ) πτυχιούχοι ΑΕΙ της αλλοδαπής, συναφούς ειδικότητας, αφού προσκομίσουν ισοτιμία του τίτλου τους από το αρμόδιο όργανο.

Οι εγγραφές στο Π.Μ.Σ. πραγματοποιούνται κατά το δεύτερο 15θήμερο του Σεπτεμβρίου 2015, ενώ τα μαθήματα θα αρχίζουν στα μέσα Οκτωβρίου 2015 και θα πραγματοποιούνται στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου Τ.Ε. στην Καρδίτσα, στην ελληνική γλώσσα.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι δυνατόν να υλοποιείται κάθε Παρασκευή (απόγευμα) και Σάββατο (πρωί), προκειμένου να διευκολύνονται εργαζόμενοι φοιτητές που βρίσκονται σε μακρινή απόσταση από την Καρδίτσα.

Το Π.Μ.Σ. – ΠΜΚ-ΠΡΟΞΥ αυτοχρηματοδοτείται και τα συνολικά δίδακτρα είναι 2.800 € ανά φοιτητή, τα οποία καταβάλλονται τμηματικά σε δύο (2) ισόποσες δόσεις, τον Σεπτέμβριο και τον Ιανουάριο του κάθε ακαδημαϊκού έτους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2015 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση msc.wfdt@teithessaly.gr, πλήρως συμπληρωμένα: α) την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και β) το Πρότυπο Βιογραφικό Σημείωμα του υποψηφίου, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. – ΠΜΚ-ΠΡΟΞΥ http://msc.wfdt.teithessaly.gr.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν στο διάστημα από 24 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου 2015 στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου Τ.Ε. του ΤΕΙ Θεσσαλίας (Β. Γρίβα 11, 43100 – Καρδίτσα) αυτοπροσώπως ή να αποστείλουν ταχυδρομικά συστημένο φάκελο με τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.

  2. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα, το οποίο θα περιλαμβάνει στοιχεία για τις σπουδές, την επιστημονική και επαγγελματική δραστηριότητα των υποψηφίων.

  3. Αντίγραφα τίτλων σπουδών και πιστοποιητικά αναλυτικής βαθμολογίας (ή Παραρτήματα Διπλωμάτων) ή υπεύθυνη δήλωση ότι αναμένεται η αποφοίτηση και ορκωμοσία τους μέχρι της 30 Σεπτεμβρίου 2015.

  4. Βεβαίωση αναγνώρισης και ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ (για όσους προέρχονται από Α.Ε.Ι. της αλλοδαπής).

  5. Πιστοποίηση γνώσης ξένης γλώσσας.

  6. Αποδεικτικά επαγγελματικής, εκπαιδευτικής εμπειρίας και εν γένει επιστημονικής δραστηριότητας (εφόσον υπάρχουν).

  7. Συστατικές επιστολές (εφόσον υπάρχουν).

Πληροφορίες παρέχονται από τη Γραμματεία του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου Τ.Ε. Τηλ.: 24410-64730, email: secrywood@teithessaly.gr, από τον Διευθυντή του Π.Μ.Σ. Καθηγητή Ι. Παπαδόπουλο, τηλ. 693-7384777, email: papad@teithessaly.gr και από την ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. ΠΜΚ-ΠΡΟΞΥ http://msc.wfdt.teithessaly.gr

Καρδίτσα, 17/8/2015

Ο Διευθυντής

του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών – ΠΜΚ-ΠΡΟΞΥ

Δρ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας

Προηγούμενο άρθρο Η 1η εορτή της Παναγίας Βασίλισσας στους Αγ. Αναργύρους Κρανιάς Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Ανακαινίζεται το Δημαρχείο Μουζακίου μέσω του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ