Ειδήσεις

Με επιτυχία η αποστολή του Ομίλου Αγωνιστικού Τάβλι στην Κωνσταντινούπολη


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή του Ομίλου Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι στην Κωνσταντινούπολη, για το διεθνές τουρνουά 12ο Istavder anniversary που πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρ.- 1 Μάρτη, με συμμετοχή κορυφαίων παιχτών από όλο το κόσμο.
Την πρώτη μέρα του τουρνουά, στο ομαδικό (16 ομάδες) ο σύλλογος της Καρδίτσας (Λωρίδας, Μηλιώνης, Δοξαράς, Κολιτζαρίδης, Γκαντής) έχασε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, κυριολεκτικά στην τελευταία ζαριά.
Σε ατομικό επίπεδο την καλλίτερη παρουσία στο κυρίως EVENT (360 παίχτες), είχε ο Δημήτρης Δοξαράς (95 θέση), ενώ στο LAST CHANCE ο Τάσος Τσακίρης πλασαρίστηκε στην 20αδα, στο CONSULATION ο Βαγγέλης Λωρίδας μπήκε στην 30αδα και ο Σεραφείμ Μηλιώνης κέρδισε τον τελικό ενός JACK-POT.
Εξαιρετικά τιμητική για τον σύλλογο της Καρδίτσας και κατά επέκταση για τα Ελληνικά χρώματα ήταν η βράβευση του Βαγγέλη Λωρίδα με αναμνηστική πλακέτα fair-play και φιλίας, στην τελετή λήξης.

Όμως το μεγαλύτερο κέρδος για όλους που παρευρεθήκαμε στο μεγαλύτερο τουρνουά αγωνιστικού τάβλι (Backgammon) στον κόσμο είναι οι πολύτιμες εμπειρίες που αποκομίσαμε, καθώς και οι δημόσιες σχέσεις που κάναμε με την καθημερινή συνάθροιση με πασίγνωστους παίχτες τόσο στα αγωνιστικά τραπέζια όσο και στους άλλους χώρους του ξενοδοχείου, όπου ανταλλάσσαμε πολύτιμες απόψεις για την εξέλιξη του αθλήματος.

Προηγούμενο άρθρο Ποιμαντικές επισκέψεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου σε σχολεία
Επόμενο άρθρο Στο Νομό Εύβοιας ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης