Με επιτυχία η παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΕ Καρδίτσας


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παράσταση διαμαρτυρίας και ο συμβολικός αποκλεισμός των γραφείων του ΟΑΕΕ της πόλης μας.

Δεκάδες συνάδερφοι πλαισίωσαν την κινητοποίηση του διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας και υποστήριξε με τις δυνάμεις της και η γραμματεία Καρδίτσας της ΠΑΣΕΒΕ.

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού ορίζεται από Δεύτερα στους χώρους δουλειάς, στους δρόμους της πόλης μας όπου καλείστε να συμμετάσχετε στις συνελεύσεις που θα γίνουν για τον προγραμματισμό της δράσης μας και την ένταξη στον αγώνα νέων συναδέρφων. Πρέπει η επαγγελματική μας γειτονιά να γίνει σημείο έναρξης συζητήσεων και ζυμώσεων ώστε να απαγκιστρωθεί και άλλος κόσμος από την κυρίαρχη προπαγάνδα και να συσπειρωθεί στα σωματεία και τους συλλόγους.

Κανένας μόνος του τις διώξεις και τις απειλές, όλοι μαζί μπορούμε να τους επιστρέψουμε τους εκβιασμούς και τις απειλές. Οργανώσου στον σύλλογο και στα σωματεία και πίεσε να παίξουν το ρόλο που πρέπει να έχουν, ως σημείο συνάντησης των συναδέρφων, ως σταθμός αλληλεγγύης και σχεδιασμού την δράσης για την παρεμπόδιση της εφαρμογής της κυρίαρχης πολιτικής που μας αφανίζει.

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για καθυστερήσεις και δικαιολογίες, μην περιμένεις από την ηγεσίας των ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ (ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ – .Ν.Δ.) να σε παροτρύνουν για αντίδραση. Όλο αυτό το διάστημα γυρνάν από διάλογο σε διάλογο και από ημερίδα σε ημερίδα, μακριά από τους αγώνες και τα πραγματικά προβλήματα των αυτοαπασχολούμενων. Βάζουν πλάτη στην κυβερνητική πολιτική που σου κλείνει το μαγαζί και σου παίρνει το σπίτι και την ζωή σου.

Έλα μαζί μας να παλέψουμε σήμερα για μια άλλη ζωή, αυτή που μας ανήκει και έχουμε δικαίωμα να απολαύουμε μετά από τόσα χρόνια δουλειάς.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης δεν πρέπει να περάσει.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.ΕΒΕ

Προηγούμενο άρθρο Άρχισαν τα όργανα... με την παροχέτευση από τη λίμνη
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα