Ειδήσεις

Με επιτυχία η Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Συναυλία του  Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας, ταξιδεύοντας μελωδικά κάτω από τ΄αστέρια στο αίθριο του Παυσιλύπου για την λήξη της σχολικής χρονιάς 2015-2016.

Το πρόγραμμα συμπεριλάμβανε ποικίλη μουσική από ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο με πολλές μουσικές  εναλλαγές .

Έλαβαν μέρος : Το Σύνολο Πνευστών Οργάνων με υπεύθυνο καθηγητή τον Γρηγόρη Κεφσερίδη, η Παιδική Χορωδία του Δ.Ω.Κ. με  μαέστρο την Φωτεινή Γιαννακοπούλου, συνοδεία: Βιβή Βούρδα (πιάνο), Λιλιάνα Ντούλια (βιολί) , Δημήτρης Ντάλης (Ηλεκτρικό μπάσσο), και o εξωτερικός συνεργάτης  Δημήτρης Ανυφαντής (μπουζούκι). Φωνή και πιάνο με υπεύθυνη καθηγήτρια  την Γιώτα Καραγιάννη.

Το  πρόγραμμα έκλεισε το Τμήμα Φωνητικής Σύγχρονου Τραγουδιού με υπεύθυνο καθηγητή τον Βαγγέλη Τάντο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης ,ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Καρδίτσας Κος Κ. Γιαννέλος,ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Κος Γ. Γεννάδιος, ο Πρόεδρος του Δ.ΟΠ.Α.Κ. κος Μιχάλης Τάντος, επίσημοι προσκεκλημένοι, γονείς και πολλοί  φίλοι της Μουσικής που αναγνωρίζουν το υψηλό επίπεδο μουσικής εκπαίδευσης  που επιτελείται στο  Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας. Το θερμό χειροκρότημά όλων ήταν η επιβράβευση μιας εντυπωσιακής Συναυλίας  που παρουσιάστηκε  απ΄όλους τους συμμετέχοντες.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σκακιστικός αγώνας επίδειξης ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ
Επόμενο άρθρο Οι Otherview στο Party Νεολαίας Δρακότρυπας