Με επιτυχία ο χορός των Κυνηγών


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 στο κοσμικό κέντρο “Δέλτα”.

Εκατοντάδες κυνηγοί και πολλοί φίλοι του Συλλόγου με τις οικογένειές τους προσήλθαν στην εκδήλωση που είχε αποκριάτικο χρώμα, χόρεψαν, διασκέδασαν και ξεφάντωσαν μέχρι αργά το πρωί. Καταπληκτική η λαϊκοδημοτική ορχήστρα με τους Παναγιώτη Πολύζο στο κλαρίνο και με Κατερίνα Στεργίου, Νίκο Γκορίλα, Χριστόφορο Κωστούλα στο τραγούδι.

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του Προεδρείου της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Σποράδων με τους συναδέλφους Ευάγγελο Μπαλατσό και Στέργιο Συρταδιώτη. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κώστας Παπαλός, ο αντιδήμαρχος Θωμάς Κατσιαβάρας, ο Πρόεδρος ΔΟΠΑΚ και Συνδ. Ύδρευσης Γούλας Σωτήρης, ο περιφερειακός σύμβουλος Ευάγγελος Λέμας, ο δημοτικός σύμβουλος Λάμπρος Τσιούκης, ο πατήρ Στέφανος ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης, οι Πρόεδροι των Κυνηγετικών Συλλόγων Σοφάδων και Αργιθέας Χαλασιάς Χρήστος και Μπαλατσούκας Κων/νος αντίστοιχα καθώς και Πρόεδροι σωματείων και φορέων με τους οποίους ο Κυνηγετικός Σύλλογος έχει στενή συνεργασία (Σκοπευτικός όμιλος Καρδίτσας, Κυνοφιλικός Όμιλος Καρδίτσας, Ραδιολέσχη Καρδίτσας). Μηνύματα και χαιρετισμούς απέστειλαν οι Βουλευτές κκ. Κων/νος Τσιάρας, Σπύρος Ταλιαδούρος και Γιώργος Αναγνωστόπουλος.

Τέλος, από τη διαδικασία της μεγάλης κλήρωσης, οι τυχεροί για τα κυνηγετικά όπλα ήταν οι συνάδελφοι κυνηγοί Σκόνδρας Παναγιώτης για την καραμπίνα Franchi και Αργυρίου Παύλος για την Baikal, ενώ δεκάδες άλλοι τυχεροί κέρδισαν τα μεγάλα δώρα των χορηγών και μοιράστηκαν τα δώρα της πλούσιας λαχειοφόρου, προσφορά των καταστημάτων και εμπόρων του νομού μας.

 

το Δ.Σ.

 

Προηγούμενο άρθρο Ο αντικαπνιστικός νόμος, τα καταστήματα εστίασης και οι νεκροθάφτες - Του Σ. Βασιλάκου
Επόμενο άρθρο Την άμεση καταβολή των ενισχύσεων του 2013 ζητά ο Σπ. Ταλιαδούρος