Με επιτυχία το 3ο Κύπελλο Backgammon «Αντώνης Μαλτεζόπουλος» – Νικητής ο Κ. Μητρέλης


Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Κύπελλο Backgammon «Αντώνης Μαλτεζόπουλος» που διοργάνωσε ο Όμιλός μας. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 1 και 2 Μαΐου στο Thessalikon Grand με την συμμετοχή πολλών καταξιωμένων παικτών με εθνικές και διεθνείς επιτυχίες.

Νικητής αναδείχθηκε ο Κων. Μητρέλης (πρωταθλητής Ευρώπης 2013 – 62ος στην παγκόσμια κατάταξη) ο οποίος στην τελική συνάντηση επικράτησε του Θαν. Κάτσιου (2 φορές νικητής του Πανθεσσαλικού Κυπέλλου – Νικητής του Παγκόσμιου τουρνουά της Κερήνειας το 2014). Στην δεύτερη θέση τερμάτισαν, εκτός του Θαν. Κάτσιου, οι Τάκης Χατζέλης (πολλές διεθνείς παρουσίες και επιτυχίες), Χρήστος Γρούτσος (πρωταθλητής Ευρώπης 2009 – 63ος στην παγκόσμια κατάταξη), Θαν. Σταρίδας και ο ταμίας του Ομίλου Κρ. Παπαλίτσας. Αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι οι παραπάνω νικητές είναι μέλη του Ομίλου μας και τιμούν τα χρώματά μας με την διεθνή παρουσία και επιτυχίες τους.

Επίσης συμμετείχαν και οι Γιώργος Κλείτσας (πρωταθλητής Ελλάδας 2008 – 47ος στην παγκόσμια κατάταξη), η Αναστασία Σαββίδου (νικήτρια του διπλού του 7th New York Metropolitan Open 2014) και πολλοί άλλοι φίλοι μας από όλη την Ελλάδα.

Η όλη διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Καρδίτσας και τις ευγενικές χορηγίες του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και των Οινοποιείων Καραμήτρου.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος ο οποίος απένειμε τα έπαθλα στους νικητές.

Ο Όμιλός μας ευχαριστεί τον Δήμο Καρδίτσας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας, τα Οινοποιεία Καραμήτρου για την συνδρομή τους στην προσπάθειά μας αυτή. Επίσης ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Thessalikon Grand για την παραχώρηση των χώρων του για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων του Κυπέλλου και όλους τους φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Τρεις δερματολόγοι στην Καρδίτσα εξετάζουν δωρεάν τους πολίτες
Επόμενο άρθρο Ερώτηση Τσιάρα για τη νέα αρδευτική περίοδο