Ειδήσεις

Με επιτυχία το 6ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Βόλεϊ στο Μουζάκι


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 6ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Βόλεϊ στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019.

Σκοπός του τουρνουά, που καθιερώθηκε πια και πραγματοποιείται κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα στο Μουζάκι, είναι η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες της ευρύτερης περιοχής μας. Συνδιοργανωτές είναι η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας (IPA KARDITSAS), η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου, η Ομάδα Φίλων Βόλεϊ Μουζακίου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΙΑΛΗΣ” με τη στήριξη του ΝΠΔΔ Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα του Δήμου Μουζακίου.

Στο χριστουγεννιάτικο αυτό τουρνουά φέτος συμμετείχαν οι “ΑΜΑΖΟΝΕΣ” και μία επίλεκτη ομάδα από το αγωνιστικό τμήμα των Γυναικών του Συλλόγου μας με τις προπονήτριες των ομάδων μας Σοφία Παναγιάρη και Λίλια Ρακοβίτη καθώς και η Ομάδα BEACH VOLLEY TRIKALA TEAM.

Για την ιστορία και μόνο τα κύπελα των αγώνων κατέκτησαν η ομάδα BEACH VOLLEY TRIKALA TEAM και η ΠΥ Μουζακίου με αρχηγό ομάδας τον Διοικητή Αντιπύραρχο Στυλιανό Φούκα.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Μουζακίου και την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα κα Ελένη Ρούσσα για την στήριξη στο όλο εγχείρημα. Τον κ. Μιχάλη Θάνο για τις αφιλοκερδώς υπηρεσίες του ως διαιτητής, όλες τις προαναφερόμενες ομάδες για τη αγωνιστική συμμετοχή τους αλλά και για την προσφορά τους σε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που προσήλθε στο κλειστό, παρακολούθησε τα παιχνίδια και προσέφερε για τους συνανθρώπους μας. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν στις κερκίδες ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του ΝΠΔΔ Δήμου Μουζακίου κ. Άρης Γκαγκάς, ο προπονητής της ομάδας του Φιλαθλητικού Τρικάλων κ. Νίκος Κουφογιάννης, ο προπονητής και παίχτης του ΣΠΑ Καρδίτσας κ. Αντώνης Θάνος.

Τα συγκεντρωμένα είδη και τρόφιμα παραδόθηκαν το πρωί της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου στη ΔΗΚΕΔΗΜ για να μοιραστούν μέσω της δομής “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”. Παρών στην παράδοση – παραλαβή ήταν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δ. Μουζακίου κ. Ελένη Ρούσσα, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Γέρμανος, εκ μέρους της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας (IPA KARDITSAS) ο Πρόεδρος κ. Ζαρχανής και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Σέμπρος, εκ μέρους της Π.Υ. Μουζακίου η αναπληρωτής Διοικητής Κρυσταλλία Μαυρουδόγλου και εκ μέρους της ομάδας ο κ. Πολύζος Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων “Γ.ΠΑΣΙΑΛΗΣ” κ. Γκαραβέλας Ηλίας και ο εκπρόσωπος της Ομάδας Φίλων Βόλεϊ Μουζακίου κ. Υφαντής Αχιλλέας.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να φέρει Υγεία και Χαρές σε όλους.

 

Προηγούμενο άρθρο Παναγιώτα Βράντζα: Τέλος εποχής
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας