Ειδήσεις

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στο Δήμο Μουζακίου


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στο Δήμο Μουζακίου καθώς μετά τη θεία λειτουργία με προπομπό τη φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου ξεκίνησε πομπή με τους Ιερείς το Δήμαρχο και τους πιστούς για την παλαιά γέφυρα του Μουζακίου.

Εκεί υπήρξε συνάντηση των δύο ενοριών Μουζακίου και Συνοικισμού Γ. Καραϊσκάκη και πραγματοποιήθηκε καθαγιασμός των υδάτων.  Τον Άγιο Σταυρό από τα παγωμένα νερά του Παμίσου ποταμού ανέσυρε ο Γιώργος Πούπης που βούτηξε μαζί με το νεαρό Χαλίλη.

Ο Αγιασμός των υδάτων στον Πάμισο ποταμό αποτελεί θεσμό για το Δήμο Μουζακίου και προσελκύει το ενδιαφέρον τόσο των δημοτών όσο και των επισκεπτών των ξενοδοχείων της περιοχής.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τόλια, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γκινής και Τσιούφη, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μουζακίου κ. Πούπης δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι

Στο Αγναντερό ο καθαγιασμός των υδάτων έγινε στον Ποταμό Βουβουλίνα όπου παρέστη εκ μέρους του Δήμου Μουζακίου ο τοπικός Αντιδήμαρχος κ. Καλιώρας, παρουσία του προέδρου του  Τοπικού Συμβουλίου κ. Τσαφίτσα, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.

Προηγούμενο άρθρο Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Δήμο Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Στις 15/1 η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας