Με μεγάλα έργα υποδομής δίνουμε προοπτική στον τόπο


  Το εργοτάξιο της Ε65 έξω από το Προάστιο επισκέφθηκε το μέλος της Κ.Ε. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και πολιτευτής Καρδίτσας Νίκος Παππάς, όπου είχε την ευκαιρία να δει την πρόοδο των εργασιών και να ενημερωθεί για την πορεία του έργου.

Ο κ. Παππάς ξεναγήθηκε από τον εκπρόσωπο της κατασκευάστριας εταιρίας κ. Κωνσταντίνο Κονιδάρη στις εγκαταστάσεις του εργοταξίου και στον υπό κατασκευή άξονα, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Σελλάνων Απόστολο Τσαπουρνή και Δημοτικούς Συμβούλους της περιοχής.

Ο κ. Παππάς δήλωσε ότι η Ε65 είναι ένας μεγάλος οδικός άξονας, ευρωπαϊκών προδιαγραφών που βγάζει επιτέλους την περιοχή από την οδική απομόνωση και συνδέει την Καρδίτσα με τα μεγάλα αστικά κέντρα και τα λιμάνια της χώρας.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο υποδομής που κατασκευάζεται στον τόπο μας, εδώ και πολλά χρόνια και δείχνει την απόφαση της Κυβέρνησης Καραμανλή για την ανάπτυξη στην Περιφέρεια.

Παράλληλα έχει ιδιαίτερη σημασία για τους πολίτες αυτού του τόπου, που βλέπουν πλέον τη γη τους  να αποκτά επιπρόσθετη αξία, όπως συνέβη και με άλλες περιοχές της χώρας απ’ όπου διέρχονται τέτοιοι μεγάλοι οδικοί άξονες.

Προηγούμενο άρθρο Από τις επισκέψεις του υπ. Βουλευτή Γ. Αναγνωστόπουλου
Επόμενο άρθρο Στον Παλαμά χτυπά η καρδιά των Καραγκούνηδων