Ειδήσεις

Με μια όμορφη δημοτική βραδιά έκλεισαν τα Μουζάκια


Μια όμορφη δημοτική βραδιά με εξαίρετους ντόπιους καλλιτέχνες, με πολύ κέφι και χορό αποτέλεσε τον επίλογο για τα Μουζάκια 2017.

Με έναν εντυπωσιακό πρόλογο -έκπληξη, η συναυλία με τον πανελλήνιας εμβέλειας Δημήτρη Μπάση, ξεκίνησαν δυναμικά οι φετινές καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Μουζάκι.

Συνεχίστηκαν με τη συνάντηση των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου μας, σε μια βραδιά γεύσεων και παραδοσιακών χορών.

Ακολούθησε ο ποδηλατικός γύρος με μεγάλη συμμετοχή μικρών αλλά και μεγαλύτερων αθλητών και μια ξεκαρδιστική παράσταση του θεάτρου σκιών.

Η βραδιά νεολαίας στον πεζόδρομο αν και λίγο έλειψε να μετατραπεί σε πάρτι στη βροχή ζωντάνεψε το κέντρο του Μουζακίου ως αργά.

Η αυλαία έπεσε με την υπέροχη δημοτική βραδιά που ανέβασε το κέφι και τη διάθεση των παρευρισκομένων και επιδόθηκαν στο χορό.

«Οι Μουζακιώτες δικαιούνται το καλύτερο και το έχουν» τόνισε για μια ακόμα φορά ο δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός στην ομιλία του κατά τη λήξη των εκδηλώσεων.

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Ελένη Ρούσα επεσήμανε τη σπουδαιότητα του πολιτισμού και των πολιτιστικών δράσεων για μια κοινωνία, λέγοντας ότι ο πολιτισμός στηρίζει μια κοινωνία, αποτελεί πυλώνα έκφρασης, δημιουργίας, εκτόνωσης, διασκέδασης, επικοινωνίας, διαφυλάττει την εθνική μας ταυτότητα, εξασφαλίζει την ύπαρξη και τη συνέχεια μας. Έτσι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου στα Μουζάκια 2018.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τη στήριξη τον Αρχαιολογικό Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ», και τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Γκαραβέλα, την Τοπική Κοινότητα Μουζακίου και τον πρόεδρο κ. Νίκο Πούπη, τον Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», τον Σύλλογο Γυναικών Δήμου Μουζακίου, το Σύλλογο Απανταχού Μουζακιωτών Αθήνας, τα μέλη του ΝΠΔΔ, το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος στην έναρξη της 19ης Συνάξεως Καππαδοκών
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Θερινού Κινηματογράφου Καρδίτσας