Ειδήσεις

Με ομιλίες και βραβεύσεις η Συνέλευση του ΣΘΕΒ


Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στην Λάρισα και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο «Larissa Imperial» στην αίθουσα «Αχιλλέας».

Οι εργασίες της κλειστής συνέλευσης του Συνδέσμου ξεκίνησαν στις 18.00 σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερήσιας διάταξης.

Στη συνέχεια και ώρα 20.00 πραγματοποιήθηκε η Ανοικτή Συνέλευση με ομιλίες, του Εκπροσώπου της Κυβέρνησης Γ.Γ. Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, κ. Λόη Λαμπριανίδη, του Εκπροσώπου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Γ.Γ. Κ.Ο., Βουλευτή, κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα, του Ευρωβουλευτή «Σοσιαλιστών και Δημοκρατών», κ. Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς και του Προέδρου ΣΘΕΒ, κ. Αχιλλέα Νταβέλη.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης,  ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός, ο Εκπρόσωπος Προέδρου “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ” Βουλευτής, κ. Κώστας Μπαργιώτας καθώς και ο Chief Economist  του ΣΕΒ κ. Μιχάλης Μασουράκης.

Στο τέλος της συνέλευσης πραγματοποιήθηκε βράβευση του Καθηγητή Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Δημήτρη Μπουραντά  για την προσφορά του τόσο στην επιχειρηματικότητα όσο και στην Κοινωνία καθώς και εξαγωγικών επιχειρήσεων μελών του ΣΘΕΒ.

Η Ετήσια Συνέλευση του ΣΘΕΒ αποτελεί γεγονός ιδιαίτερης σημασίας για την Περιοχή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Πολιτείας, ο επιχειρηματικός κόσμος της Θεσσαλίας και το σύνολο των κοινωνικών εταίρων.

 

Προηγούμενο άρθρο Το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας συμμετέχει στη Σχολική Εκδρομή
Επόμενο άρθρο Η ΠΕΔ συζήτησε για τη νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση