Με πρόγραμμα και προοπτική θα συνεχίσουμε και την επόμενη τετραετία


  Δίπλα στους δημότες Μουζακίου βρέθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Σπύρος Ταλιαδούρος το Σάββατο που επισκέφθηκε την πόλη. Ο κ. Ταλιαδούρος συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων στην αγορά, συνάντησε δημότες και είχε την ευκαιρία να τους αναλύσει το Πρόγραμμα διακυβέρνησης της επόμενης ημέρας της Νέας Δημοκρατίας σε μεγάλη και ενθουσιώδη συγκέντρωση. Οι κάτοικοι του δήμου διαβεβαίωσαν ότι στηρίζουν τον κ. Ταλιαδούρο που τίμησε την εμπιστοσύνη τους παράγοντας έργο για τον τόπο μας.

Οι δημότες Μουζακίου συνομιλώντας με τον Υφυπουργό επεσήμαναν τη συμβολή του στην ανάπτυξη του τόπου αλλά και στην αναβάθμιση της εκπαίδευσης συνολικά και εξεδήλωσαν την επιθυμία τους όλοι οι πολιτικοί που αντιπροσωπεύουν τους πολίτες στη βουλή να εργάζονται με ανάλογη θέληση και υπευθυνότητα όπως ο ίδιος. 

Τον κ. Ταλιαδούρο προσφώνησε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γ. Κωτσός, ο οποίος επεσήμανε τη συνεργασία που είχαν με τον κ. Ταλιαδούρο για τη βελτίωση των υποδομών εκπαίδευσης του Δήμου και υπογράμμισε το σημαντικό έργο που έγινε, ώστε ο Δήμος Μουζακίου να αποκτήσει σύγχρονες εκπαιδευτικές υποδομές.

   

 Ο κ. Ταλιαδούρος στην ομιλία του αναφέρθηκε αναλυτικά στο Πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που – όπως σημείωσε – έχει συνέχεια και προοπτική για την επόμενη ημέρα της χώρας μας και διασφαλίζει τη θέση της Ελλάδας στην παγκόσμια κοινότητα αλλά και την οικονομική ευημερία των πολιτών.

Ειδικότερα ο κ. Ταλιαδούρος επεσήμανε:

«Ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς το δημοκρατικό μας πολίτευμα αποφάσισε την άμεση προσφυγή στις κάλπες. Με την απόφασή του αυτή ακύρωσε την ανεύθυνη πολιτική στάση του ΠΑΣΟΚ και ανέτρεψε μια νοσηρή κατάσταση που θα ανέκοπτε την αναγκαία λήψη υπεύθυνων μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Η πολιτική της Κυβέρνησης επί 5,5 χρόνια θωράκισε τη χώρα σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο προκειμένου να αντιμετωπιστεί με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες η οικονομική κρίση που μαστίζει τον πλανήτη.

Το πρόγραμμα μας έχει συνέχεια και προοπτική. Με τη δική σας στήριξη θα αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους και θα διαμορφώσουμε ένα ασφαλές μέλλον για τα παιδιά μας.

Έχουμε το πρόγραμμα, έχουμε τις λύσεις χωρίς εξωραϊσμούς, χωρίς ανεύθυνες και εύκολες υποσχέσεις. Έχουμε πρόγραμμα ευθύνης που διασφαλίζει τα εισοδήματα των πολιτών, που μειώνει το δημόσιο χρέος – το οποίο εκτόξευσαν οι προηγούμενες πολιτικές του ΠΑΣΟΚ -, που εξυγιάνει τη δημόσια διοίκηση και καταπολεμά τη φοροδιαφυγή.

Αυτή είναι η σωστή πολιτική απόφαση. Απόφαση ευθύνης και αλλαγής που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στη χώρα μας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα της εγγύησης της επόμενης ημέρας, είναι το κόμμα της Διακυβέρνησης με πρόγραμμα και προοπτική θα συνεχίσει και την επόμενη τετραετία τις μεταρρυθμίσεις για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Η δική σας απόφαση θα οδηγήσει τη χώρα μας στο ασφαλές μέλλον και στην ανάπτυξη. Με τη δική σας στήριξη η Ελλάδα θα συνεχίσει την εξελικτική της πορεία στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Με τη δική σας στήριξη η Ελλάδα και οι Έλληνες θα διασφαλίσουν το αύριο”.

Προηγούμενο άρθρο Αισιόδοξα μηνύματα από τα δ.δ. Καρδίτσας και Ιτάμου
Επόμενο άρθρο Αυλαία σε λίγες ημέρες για την 9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας