Ειδήσεις

Με Στέφανο Μπελάγια στο τιμόνι ο Γ.Σ. Μουζακίου Γ. Πασιαλής


Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέφανο Μπελάγια ανακοινώνει ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περχώρων «Γ. Πασιαλής», κάνοντας το πρώτο βήμα για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Ο Σύλλογος συμφώνησε με τον έμπειρο προπονητή μετά την επιτυχημένη περυσινή κοινή πορεία, τόσο στην αντρική ομάδα, όσο και στα τμήματα υποδομής.

Το ανανεωμένο και διευρυμένο Δ.Σ. συζήτησε όλες τις πτυχές της συνεργασίας με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό αλλά και τους στόχους του τμήματος καλαθοσφαίρισης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μεγάλο βάρος και φέτος θα δοθεί στη σωστή οργάνωση και λειτουργία των υποδομών ώστε οι νέοι της περιοχής να έχουν τη δυνατότητα για άρτια εκμάθηση του αθλήματος, να συμμετέχουν σε επίσημους και φιλικούς αγώνες, όπως και σε πολλές άλλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις που αναμένεται να λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς.

Ταυτόχρονα, ξεκινά και ο σχεδιασμός της αντρικής ομάδας, με πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία ενός ομοιογενούς συνόλου και προώθηση αθλητών από την περιοχή του Μουζακίου, σε συνδυασμό με κάποιους πιο έμπειρους που θα λειτουργήσουν ως έρεισμα στους νεαρούς ανερχόμενους.

Προηγούμενο άρθρο ΑΝΚΑ: Υποβολή οικονομικών προσφορών για την ανάθεση εργασιών
Επόμενο άρθρο Έναρξη υποβολής αιτήσεων για δωρεάν σίτιση και για δικαίωμα στέγασης ακαδ. έτους 2020-2021