Ειδήσεις

Με σύμμαχο το κέφι η μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση στους Σοφάδες


Με σύμμαχο το κέφι και την διάθεση και εχθρό τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, κορυφώθηκε το Καρναβάλι Σοφάδων 2016 με την καθιερωμένη μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση.

Παρά την συνεχή έντονη βροχόπτωση και το κρύο την Κυριακή της Αποκριάς οι καρναβαλιστές δεν πτοήθηκαν και συμμετείχαν στην παρέλαση , όπου με την ζωντάνια τους και την ευρηματικότητά τους αποζημίωσαν τους εκατοντάδες θεατές, που παρακολούθησαν την παρέλαση παρά την βροχή.

Τα καρναβαλικά άρματα και τα πεζοπόρα τμήματα ξεσήκωσαν για μια ακόμη χρονιά τους Σοφάδες, μία πόλη με μεγάλη παράδοση στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Η παρέλαση ξεκίνησε στις 5.00 το απόγευμα ενώ οι εκδηλώσεις της Κυριακής ολοκληρώθηκαν με το κάψιμο του Καρνάβαλου από τον Δήμαρχο Σοφάδων κ. Θάνο Σκάρλο.

Ο Δήμος Σοφάδων εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες του στο τμήμα κατασκευής των αρμάτων, στα στελέχη του γραφείου Καρναβαλιού, τους οδηγούς και όσους διέθεσαν τα οχήματά τους, το ΑΤ Σοφαδών και πάνω από όλα στους καρναβαλιστές που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες συμμετείχαν στην παρέλαση και στον κόσμο που αψήφησε την βροχή και παρακολούθησε τα αποκριάτικα δρώμενα. Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς του καρναβαλιού.

Με απόλυτη επιτυχία ο Κρυμμένος Θησαυρός

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και τη φετινή χρονιά οι δράσεις του Κρυμμένου Θησαυρού. Την οργάνωση και την υλοποίηση των δοκιμασιών, μία σειρά από αγωνίσματα –καλλιτεχνικού και παραδοσιακού χαρακτήρα τα οποία είχαν σκοπό να ενεργοποιούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών,  είχε ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Τσικνοπέμπτη και ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 12 Μαρτίου, με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εντυπωσίασε το παραδοσιακό Αποκριάτικο Γλέντι στους Σοφάδες
Επόμενο άρθρο Το ΤΕΙ Θεσσαλίας για το προσφυγικό ζήτημα