Με … την τρίτη εξελέγησαν ο νέος Α ΄ Αντιπρόεδρος και ο νέος Γραμματέας του ΕΒΕ


Χρειάστηκαν τρεις συνεχόμενες ψηφοφορίες, αλλά και αμέτρητες στιγμές έντασης, αντεγκλήσεων, ακόμα και καταγγελίες προκειμένου να εκλεγούν ο νέος Α ΄ Αντιπρόεδρος και ο νέος Γραμματέας του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας (μετά τις παραιτήσεις των κ. Ντενίση και Παπουτσή)κατά τη σημερινή επαναληπτική συνεδρίαση.

Υποψήφιοι ήταν οι κ. Χρήστος Σαλιαράκης για τη μεν θέση του Α ΄ Αντιπροέδρου και ο κ. Απόστολος Μπράχος για τη θέση του Γραμματέα.

Στην πρώτη ψηφοφορία έλαβαν :

> Σαλιαράκης : 7 ψήφους υπέρ, 11 λευκά και 1 άκυρο

>Μπράχος : 7 ψήφους υπέρ, 11 λευκά και 1 άκυρο

Στη δεύτερη ψηφοφορία έλαβαν :

> Σαλιαράκης : 7 ψήφους υπέρ, 9 λευκά και 2 άκυρα

>Μπράχος : 7 ψήφους υπέρ, 10 λευκά και 1 άκυρο

Και, τέλος, στην τρίτη ψηφοφορία έλαβαν :

> Σαλιαράκης : 7 ψήφους υπέρ, 10 λευκά και 1 άκυρο

>Μπράχος : 7 ψήφους υπέρ, 10 λευκά και 1 άκυρο

Εκλέγονται με τις ψήφους που έλαβαν κατά την τρίτη ψηφοφορία και ανεξαρτήτως αριθμού ψήφων καθώς απαιτούνταν πλειοψηφία 11 ψήφων.

Την Εφορευτική Επιτροπή στελέχωσαν οι κ. Γ. Κατσίκης, Κ. Ζυγογιάννης και Σαρ. Εκίζογλου.

Οι εντάσεις, πάντως, ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας στιγμή της συνεδρίασης όταν ο κ. Ντενίσης υποστήριξε πως οι εκλογές είναι άκυρες καθώς ο νόμος λέει πως πρέπει να γίνουν εντός 15 ημερών από την ημέρα παραίτησης (δηλαδή μέχρι και μία μέρα πριν).

Ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Αντωνίου αρκέστηκε στο να δηλώσει πως έχει και την κρίση και την ικανότητα ώστε να κάνει σωστά τη δουλειά της.

Οι αντεγκλήσεις συνεχίστηκαν ακόμα και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας και τελικά χρειάστηκαν δύο ώρες και πλέον για να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο ζήτημα.

Κοινή δήλωση των κ. Σαλιαράκη και Μπράχου

«Η πλήρωση των δύο θέσεων της Διοικητικής από τα συγκεκριμένα πρόσωπα δηλώνει την πρόθεση μας να συνεχίσουμε το έργο, που ξεκινήσαμε πριν από ένα χρόνο περίπου, υλοποιώντας τις προγραμματικές μας θέσεις, έχοντας ως μοναδικό στόχο την ουσία του θεσμού, του Επιμελητηρίου και όχι προσωπικές φιλοδοξίες.

Σαλιαράκης Χρήστος , Α ΄ Αντιπρόεδρος

Μπράχος Απόστολος , Γενικός Γραμματέας».

 

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας ο Π.Ο.Καρδίτσας