Ειδήσεις

Με την 9η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα Αγωνιστικού Τάβλι


Με την διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα Αγωνιστικού Τάβλι (backgammon). Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ στις 10/3 και νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Κέφος.

Στην γενική βαθμολογία του πρωταθλήματος προηγείται πάντα ο Χρ. Γρούτσος με 273 βαθμούς και ακολουθούν οι: Ηλ. Ελευθερίου με 217β. και Ηρ. Τσιαμαντάς, Γ. Κέφος, Αθ. Σταρίδας, Λεων. Σαλταγιάννης με 210β.

Η αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζεται με τον 3ο Προκριματικό γύρο του Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί στην Κυριακή 20/3 και ώρα 10.30΄ στο καφενείο Ηλ. Ελευθερίου (Καραϊσκάκη 13 – Καρδίτσα). Και από τον 3ο γύρο θα προκριθούν τέσσερις παίκτες για την Τελική Φάση του Κυπέλλου που θα διεξαχεί τον Μάιο. Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους τους φίλους του παιχνιδιού.

Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για την μεγάλη εκδήλωση του Ομίλου, του 1ου Ανοικτού Ατομικού Πρωταθλήματος Backgammon Ελλάδας και του 1ου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Backgammon Ελλάδας. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 25, 26 και 27 Μαρτίου στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ. Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και του Δήμου Καρδίτσας, ενώ Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ.

Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για όλους να συμμετάσχουν σε μία μεγάλη γιορτή του αθλήματος και να αναμετρηθούν με τους καλύτερους Έλληνες παίκτες. Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους, γυναίκες και άνδρες, που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο παιχνίδι. Διπλώματα συμμετοχής και πλούσια δώρα έχουν προβλεφθεί για όλους τους συμμετέχοντες.

 

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Απολογισμός για τα σεμινάρια του 32ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας