Ειδήσεις

Με τιμές χαμηλότερες έως και -80% ξεκινούν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις στο Fashion City Outlet


Οι εκλογές τελείωσαν, οι εκπτώσεις ήρθαν! Τα ποσοστά των κομμάτων διαδέχονται τα ποσοστά των εκπτώσεων και στο Fashion City Outlet το -80% κυριαρχεί!

Η περίοδος των καλοκαιρινών εκπτώσεων  ξεκινάει σήμερα (και θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου) και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες στους Θεσσαλούς καταναλωτές, καθώς στο μοναδικό Outlet της Θεσσαλίας, το Fashion City Outletοι ήδη χαμηλές τιμές Outlet γίνονται ακόμη χαμηλότερες,και οι εκπτώσεις επί των αρχικών τιμών φθάνουν το -80%.

Στο Fashion City Outlet μπορεί κανείς να βρεί πάνω από 70 γνωστές μάρκες ρούχων και αξεσουάρ με είδη για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί.

ADIDAS, PUMA, TOMMYHILFIGER, GUESS, HUGOBOSS, BROOKSBROTHERS, LAPINHOUSE, REPLAY, FUNKYBUDDHA, LEE, WRANGLER, CAMELACTIVE, TRUERELIGION, AMERICANSTARS, PRINCEOLIVER, KALOGIROYOUTLET, HARALAS, FRATELLIPETRIDI, TSAKIRISMALLAS, BLUESTAFF, EDWARDJEANS, ADMIRAL, ALE, ATTRATTIVO, LAPELLEATHER, LUNA, APPLEUNDERWARE, SOCKS+MOREείναιμόνοκάποιααπόταbrandsπουυπάρχουνστακαταστήματατουFashionCityOutlet. Μπορείτεναταδείτεόλαεδώ.

Επωφεληθείτε λοιπον από τις προσφορές,και τις μοναδικές εκπτώσεις και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας έξυπνα αυτό το καλοκαίρι, στο Fashion City Outletτον απόλυτο εκπτωτικό προορισμό της Θεσσαλίας!

Την Κυριακή 14 Ιουλίου τα εμπορικά καταστηματα του Fashion City Outlet θα ειναι ανοικτά απο τις 11:00 εως τις 20:00.

 

Fashion City Outlet

4οχλμ. Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, Λάρισα

www.fashioncity-outlet.gr

τηλ. +30 2410671717

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 21:00, Σαββατο 10:00 – 20:00, Κυριακή 14 Ιουλίου Ανοικτά11:00 – 20:00

 

 

Προηγούμενο άρθρο Τελετή απονομής διπλωμάτων στη Σχολή Θετικών Επιστημών
Επόμενο άρθρο Τσιάρας: Θα αλλάξουν άρθρα του Ποινικού Κώδικα