Με τον Μητροπολίτη κ. Τιμόθεο ο Σωτ. Κουλοκτσής – Περιοδεία σε Νοσοκομείο και Α.Δ. Καρδίτσας


Με τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, Σεβασμιότατο κ. κ. Τιμόθεο, συναντήθηκε την Τρίτη  ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας κ. Σωτήριος Κουλοκτσής.

Σε εγκάρδιο κλίμα έγινε η συνάντηση στην οποία ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της Μητρόπολης και στα προβλήματα που υπάρχουν. Ο κ. Κουλοκτσής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο κοινωνικό έργο της Μητρόπολης, επισημαίνοντας  τον σπουδαίο ρόλο της  Εκκλησίας σε μια περίοδο, όπου εκτός της οικονομικής κρίσης, υπάρχει κρίση και στον κοινωνικό αξιακό “χάρτη”. Τέλος, τόνισε την ανάγκη να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία Εκκλησίας και Πολιτείας προς όφελος των πολιτών που επλήγησαν βαρύτατα από την κρίση. Ο κ. Κουλοκτσής με την ιδιότητα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου και ο Σεβασμιότατος συμφώνησαν στην από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών και σχεδιασμό δράσεων με στόχο την παροχή φροντίδας και βοήθειας σε ανήμπορους συμπολίτες μας.

Το Νοσοκομείο Καρδίτσας  επισκέφτηκε επίσης την Τετάρτη  14 Ιανουαρίου ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Σωτήριος Κουλοκτσής, όπου είχε μακρά συνομιλία με τη Διοικήτρια κ.Δάλλα  και ενημερώθηκε για τις δυσλειτουργίες του ιδρύματος, αλλά και τις οικονομικές του δυσκολίες. Ο κ. Κουλοκτσής  ως γιατρός και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου άκουσε με τη δέουσα προσοχή και με μεγάλο ενδιαφέρον τα σοβαρά προβλήματα. Συνομίλησε επίσης με συναδέλφους του γιατρούς  και εργαζομένους.  Αφού συνεχάρη το νοσηλευτικό, διοικητικό και ιατρικό προσωπικό για το καλό επίπεδο στο οποίο διατηρείται το Νοσοκομείο παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, δεσμεύτηκε  ότι θα ασκήσει κάθε πίεση ούτως ώστε λειτουργικά προβλήματα -όπως  παιδιατρική κλινική, αξονικός τομογράφος κ.λ.π-να επιλυθούν.  Στη συνέχεια ο κ. Κουλοκτσής  επισκέφθηκε  την Αστυνομική Διεύθυνση  όπου είχε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή τους Διοικητές των οικείων Τμημάτων , Αξιωματικούς  , καθώς και με το πολιτικό και αστυνομικό προσωπικό της Α.Δ.  τους οποίους συνεχάρη για το έργο που επιτελούν.

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Επιμελητήριο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα περιοδειών Σωτ. Κουλοκτσή